AirPods 2. nesil alınır mı?

mceylan

Hectopat
Katılım
24 Ekim 2019
Mesajlar
84
Hem bilgisayarımda kullanmak üzere hem de telefonumda kullanmak üzere Bluetooth kulaklık arıyorum. Şu an için Hepsiburada'da AirPods 2. nesil indirime girmiş vaziyette. Nakit vermek istemediğimden 9 taksitli olacak şekilde almayı planlıyorum. Sizce parasını hak eden bir cihaz mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Apple iyi marka o kulaklığıda iyi ama yutdışında Apple aynı kulaklığı 80 dolar gibi bir fiyata satıyor. Türkiye'de ise her sattığı telefon PC vs. şeyler çok pahalı çünkü belgelerle kanıtlandı ki bizim devletimiz Apple marka cihazların fiyatının üzerine kendisi kar etmek amacıyla %70 vergi koyuyor. O yüzden Apple marka cihazlar Türkiye'de alınmaz.
 
Ben bugün sipariş ettim. JBL TUNE 500BT kullanıyordum ama bu yaz aylarında deli gibi terletiyor diye aldım. 1 hafta sonra sen burada konuyu hatırlat sana tecrübemi söyleyeyim.
 
deneyimin nasıl ?
Gayet güzel ve performanslı. Şöyle açıklayayım çok aşırı pratik kullanımı çok rahat. Kulaktan asla düşmüyor. Ses seviyesini ortanın üstüne almaya bile gerek duymuyorum sesi gayet yüksek çıkıyor. Yüksek ses çıkışının yanında ses bozulmuyor. Tiz tiz gibi bas bas gibi neyse o çıkıyor. Şarj süresi 4-5 saat gidiyor şarkı dinlerken. Kısacası çok memnunum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı