RamooY Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 3.326 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Siyah Corsair 5000D AirFlowun içinde 11 Ağustos 2021 #11 Çakma AirPods yerine markaların iyi ürünleri var o fiyat bandında. Onları tercih edin daha sağlıklı olur.
Çakma AirPods yerine markaların iyi ürünleri var o fiyat bandında. Onları tercih edin daha sağlıklı olur.
H Hokkabaz Gibiyim Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 923 Çözümler 2 11 Ağustos 2021 #12 RamooY dedi: Çakma AirPods yerine markaların iyi ürünleri var o fiyat bandında. Onları tercih edin daha sağlıklı olur. Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşünüyorum, Huawei veya Xiaomi gibi markalar. RamooY dedi: Çakma AirPods yerine markaların iyi ürünleri var o fiyat bandında. Onları tercih edin daha sağlıklı olur. Genişletmek için tıkla... Hocam ben pek anlamam da size sordum. Seri numara göstermek yasakmı bilmiyorum ne olur ne olmaz diye kapattım bu ürün lisanslı mı? Dosya Ekleri IMG_20210811_233611.jpg 46 KB · Görüntüleme: 53 Son düzenleme: 11 Ağustos 2021
RamooY dedi: Çakma AirPods yerine markaların iyi ürünleri var o fiyat bandında. Onları tercih edin daha sağlıklı olur. Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşünüyorum, Huawei veya Xiaomi gibi markalar. RamooY dedi: Çakma AirPods yerine markaların iyi ürünleri var o fiyat bandında. Onları tercih edin daha sağlıklı olur. Genişletmek için tıkla... Hocam ben pek anlamam da size sordum. Seri numara göstermek yasakmı bilmiyorum ne olur ne olmaz diye kapattım bu ürün lisanslı mı?
RamooY Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 3.326 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Siyah Corsair 5000D AirFlowun içinde 11 Ağustos 2021 #13 Evet ürün çıkıyorsa orijinaldir.