AirPods 2. nesil vs Galaxy Buds 2 Pro

IperN

Hectopat
3 yıldır kullandığım Airpods 2. nesilime sanırım veda etme zamanı geldi. (bozuldu) Yeni kulaklık almayı düşünüyorum ve gözüme kestirdiğim iki model bunlar. Ancak hangisini almalıyım bilmiyorum. Şahsen AirPods'un dışarıya hayvan gibi ses vermesini hiç sevmesemde bir yandan da Samsung'un nalet Buds Pro sonrası modellere uygulamaya destek vermeme gibi bir durumu var. E tabii başka bir cihazdan ayarlama yapıp IPhone'da kullanabilirim ama kararsız kaldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Telefon nedir? Buds 2 Pro daha iyi ancak iPhone ile uyumlu değil tam olarak.

iPhone 11 kullanıcısıym. Bir de iPad 10. nesil var Buds 2 Pro'nun daha iyi ses kalitesine sahio olduğunun farkındayım. Keza Buds Pro (4 yıl önceki model) kulaklığı deneme şansın oldu. O da saha güzel bir ses deneyimi sunuyor AirPods'tan. Ancak bilmiyorum uyumluluk desen yok o yüzden sıkıntı yaşatıyor.

iPhone 11 kullanıcısıym. Bir de iPad 10. nesil var Buds 2 Pro'nun daha iyi ses kalitesine sahio olduğunun farkındayım. Keza Buds Pro (4 yıl önceki model) kulaklığı deneme şansın oldu. O da saha güzel bir ses deneyimi sunuyor AirPods'tan. Ancak bilmiyorum uyumluluk desen yok o yüzden sıkıntı yaşatıyor.
Bütçe max. ne kadar?

Bence ikinci el sennheiser tws 3 bak. Ucuza temiz faturalı satılabiliyor garantisiz de sıfır gibi ürünler var sebebi sennheiser momentum 2lerin belli serilerini direk tws 3le değiştirdi.

Bi de beklentin ANC vs olarak çok yüksek değilse amiral gemi kulaklık almana gerek yok. Soundpeats vs gibi markalara da bakabilirsin artık teknoloji gelişti sürücü teknolojisi ayağa düştü. Çok ucuza çok kaliteli sürücüsü olan modeller mevcut.
Bütçeyi artırıp airpods pro 2 alabilirsin tavsiye ederim airpods pro 1 çok kötüydü ama pro 2 çok farklı.

Airpods 2. nesilin ses karakteri buds2 prodan daha iyi bence daha dengeli. Buds2 pronun herşeyi iyi tek sıkıntısı harman target ses karakteri aşırı derecede kulak tırmalayıcı.

Bence ikinci el Sennheiser TWS 3 bak. Ucuza temiz faturalı satılabiliyor garantisiz de sıfır gibi ürünler var sebebi Sennheiser momentum 2'lerin belli serilerini direk TWS 3le değiştirdi.

Bir de beklentin ANC vs olarak çok yüksek değilse amiral gemi kulaklık almana gerek yok. Soundpeats vs gibi markalara da bakabilirsin artık teknoloji gelişti sürücü teknolojisi ayağa düştü. Çok ucuza çok kaliteli sürücüsü olan modeller mevcut.
Bütçeyi artırıp AirPods Pro 2 alabilirsin tavsiye ederim AirPods Pro 1 çok kötüydü ama Pro 2 çok farklı.

AirPods 2. nesilin ses karakteri Buds 2 Pro'dan daha iyi bence daha dengeli. Buds 2 Pro'nun her şeyi iyi tek sıkıntısı harman target ses karakteri aşırı derecede kulak tırmalayıcı.

Çok teşekkür ederim yanıtınız için. Ancak ses karakterinden kastınız nedir? Tizlerin ve bassların birbirine uyumu mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı