İkinci el kutusu faturası şarj aleti filan yok sadece kulaklığın kendisi ne kadar eder?
Not: Kutusu derken ambalajlı olanını kastettim.
Not: Kutusu derken ambalajlı olanını kastettim.
Hocam seri numarasından garanti çıkar dediniz ya peki kişisel bilgileri de görür mü satan kişinin seri numarasından?2500 civarı edebilir. Ne kadar kullandığınıza bağlı. TWS kulaklıkların ömrü zaten pek uzun ömürlü olmadığı için ekstra olarak kutu fatura falan da yok sanırım. Seri numarasından garanti çıkar zaten ama alan kişi bunları düşünür.
Hayır. Sadece ne zaman alındığı ve ne kadar süre garantisi kaldığı görülüyor.Hocam seri numarasından garanti çıkar dediniz ya peki kişisel bilgileri de görür mü satan kişinin seri numarasından?
Teşekkürler hocam bilgilendirdiğin için. Ben satacağım ürünün faturasını vermeyeceğim tercih olarak. Ama seri no'sundan bu sefer kişisel bilgilerimi görebilirler belki diye düşünmüştüm.Hayır. Sadece ne zaman alındığı ve ne kadar süre garantisi kaldığı görülüyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.