AirPods 4 ANC kullanım ömrü ne kadardır?

erenraptors

Hectopat
Daha fazla  
AirPods 4.nesil ANC almayı düşünüyorum ancak kulaklığın ömrü ne kadar olur emin olamadım. Daha önce AirPods kullanmış veya bilgisi olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
AirPods 4.nesil ANC almayı düşünüyorum ancak kulaklığın ömrü ne kadar olur emin olamadım. Daha önce AirPods kullanmış veya bilgisi olan var mı?

Hocam ANC şarjı hızlı bitiriyor ben 2 yıldan fazla kullanan görmedim. (tercih meselesinden dolayı)

Max 5 yıl.

2019 yılında AirPods 2 aldım ve yıl başında değiştirmek durumunda kaldım artık sağ kulaklık 1-1.5 saat zor dayanıyordu.

Hocam selamlar Airpods 2 kullandım 3 yıl temiz geçti. Airpods 4 Anc kullanıyorum şimdi. Apple bu konuda beni tatmin ediyor kablosuz şarjım var iş yerinde kullanmadığımda kulaklığı şarj ediyorum. Ömürden kasıt ne tam anlamadım ama aldığım için memnunum yeni kulaklık alacak kişilere de tavsiye ederim. Apple ekosistemin varsa özellikle değerlendirebilirsin.

Ayrıca silikonsuz olmasına rağmen ANC iyi performans veriyor, metro metrobüs gibi yerlerde gürültü baya baya azalıyor.

Ortalama 3 yıl. Ben AirPods 4 ANC'siz kullanıyorum. Düzgün kullanıldığı ve bakımı yapıldığı zaman uzun götürür.

Ortalama 3 yıl. Ben AirPods 4 ANC'siz kullanıyorum. Düzgün kullanıldığı ve bakımı yapıldığı zaman uzun götürür.
Peki dışarıya ses verme durumu nasıl ? otobüste metroda vs yandakine çok ses gider mi

Peki dışarıya ses verme durumu nasıl? Otobüste metroda vs yandakine çok ses gider mi?

Silikonsuz olduğu için evet, gidebilir. Genelde ben ses düzeyi 80'de dinliyorum. Kütüphaneye ders çalışmaya gittiğimde ses düzeyi 40-50 bandında dinliyorum, kütüphanede kulaklık dışarıya ses vermiyor. Yani hocam son ses müzik dinlerseniz dışarıya ses verebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…