tahaakinn11 Decapat Kek günü Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 113 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2025 #1 Kulaklığın sağ tarafından kesintisiz ses geliyor bazen duruyor ama bir müzik veya video açınca geri başlıyor.
Kulaklığın sağ tarafından kesintisiz ses geliyor bazen duruyor ama bir müzik veya video açınca geri başlıyor.
B batuhan demir yıldız Decapat Katılım 1 Haziran 2024 Mesajlar 544 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2025 #2 Bozuk. Kulaklık takılı yan uzandın mı hiç? Kulaklığa basınç oldu mu hiç? Son düzenleme: 1 Mart 2025
tahaakinn11 Decapat Kek günü Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 113 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2025 #3 batuhan demir yıldız dedi: Bozuk. Kulaklık takılı yan uzandınız mı hiç? Kulaklığa basınç oldu mu hiç? Genişletmek için tıkla... Evet uzandım. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Mart 2025
batuhan demir yıldız dedi: Bozuk. Kulaklık takılı yan uzandınız mı hiç? Kulaklığa basınç oldu mu hiç? Genişletmek için tıkla... Evet uzandım.
B batuhan demir yıldız Decapat Katılım 1 Haziran 2024 Mesajlar 544 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2025 #4 tahaakinn11 dedi: Evet uzandım. Genişletmek için tıkla... Bundan dolayı bozulmuş. Garantisi varsa yenisi ücretsiz yollanır büyük ihtimalle.
tahaakinn11 dedi: Evet uzandım. Genişletmek için tıkla... Bundan dolayı bozulmuş. Garantisi varsa yenisi ücretsiz yollanır büyük ihtimalle.
tahaakinn11 Decapat Kek günü Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 113 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2025 #5 batuhan demir yıldız dedi: Bundan dolayı bozulmuş. Garantisi varsa yenisi ücretsiz yollanır büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağım Apple destekte fiyat isteniyor. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Mart 2025
batuhan demir yıldız dedi: Bundan dolayı bozulmuş. Garantisi varsa yenisi ücretsiz yollanır büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağım Apple destekte fiyat isteniyor.
B batuhan demir yıldız Decapat Katılım 1 Haziran 2024 Mesajlar 544 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2025 #6 tahaakinn11 dedi: Apple destekte fiyat isteniyor Genişletmek için tıkla... Ne? Anlamadım. Görüntüyü atar mısın?
tahaakinn11 dedi: Apple destekte fiyat isteniyor Genişletmek için tıkla... Ne? Anlamadım. Görüntüyü atar mısın?
tahaakinn11 Decapat Kek günü Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 113 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2025 #7 batuhan demir yıldız dedi: Ne? Anlamadım. Görüntüyü atar mısın? Genişletmek için tıkla... Randevu aldım şimdi oraya gidince fiyat isterler mi garantisi var
batuhan demir yıldız dedi: Ne? Anlamadım. Görüntüyü atar mısın? Genişletmek için tıkla... Randevu aldım şimdi oraya gidince fiyat isterler mi garantisi var
B batuhan demir yıldız Decapat Katılım 1 Haziran 2024 Mesajlar 544 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2025 #8 tahaakinn11 dedi: Randevu aldım şimdi oraya gidince fiyat isterler mi garantisi var Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle istenilmez.
tahaakinn11 dedi: Randevu aldım şimdi oraya gidince fiyat isterler mi garantisi var Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle istenilmez.
tahaakinn11 Decapat Kek günü Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 113 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2025 #9 batuhan demir yıldız dedi: Ne? Anlamadım. Görüntüyü atar mısın? Genişletmek için tıkla... Sitede böyle gözüküyor batuhan demir yıldız dedi: Büyük ihtimalle istenilmez. Genişletmek için tıkla... Destekde yetkili servis hakkında bilgim yok dendi merak edip içini açtığımda bir adet kablo koptu bu garanti kapsamından çıkartır mı Dosya Ekleri IMG_5902.png 90,4 KB · Görüntüleme: 29
batuhan demir yıldız dedi: Ne? Anlamadım. Görüntüyü atar mısın? Genişletmek için tıkla... Sitede böyle gözüküyor batuhan demir yıldız dedi: Büyük ihtimalle istenilmez. Genişletmek için tıkla... Destekde yetkili servis hakkında bilgim yok dendi merak edip içini açtığımda bir adet kablo koptu bu garanti kapsamından çıkartır mı
B batuhan demir yıldız Decapat Katılım 1 Haziran 2024 Mesajlar 544 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2025 #10 tahaakinn11 dedi: Sitede böyle gözüküyor Destekde yetkili servis hakkında bilgim yok dendi merak edip içini açtığımda bir adet kablo koptu bu garanti kapsamından çıkartır mı Genişletmek için tıkla... Bu sorun pil sorunu değil ki? tahaakinn11 dedi: Destekde yetkili servis hakkında bilgim yok dendi merak edip içini açtığımda bir adet kablo koptu bu garanti kapsamından çıkartır mı Genişletmek için tıkla... Evet, geçmiş olsun.
tahaakinn11 dedi: Sitede böyle gözüküyor Destekde yetkili servis hakkında bilgim yok dendi merak edip içini açtığımda bir adet kablo koptu bu garanti kapsamından çıkartır mı Genişletmek için tıkla... Bu sorun pil sorunu değil ki? tahaakinn11 dedi: Destekde yetkili servis hakkında bilgim yok dendi merak edip içini açtığımda bir adet kablo koptu bu garanti kapsamından çıkartır mı Genişletmek için tıkla... Evet, geçmiş olsun.