RecepReis Megapat Katılım 10 Eylül 2014 Mesajlar 117 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2018 #1 Merhabalar, ben koşucuyum ve kablosuz kulaklık istiyorum. Airpods almayı düşünüyorum ama halen alınmaya değer mi ? Bu aralar Airpods 2 dedikoduları yayılmaya başladı. Sizce ne yapmalıyım ? Airpods 2 beklemeli mi yoksa şuan ki Airpods almalı mı ? Son düzenleme: 6 Ağustos 2018
Merhabalar, ben koşucuyum ve kablosuz kulaklık istiyorum. Airpods almayı düşünüyorum ama halen alınmaya değer mi ? Bu aralar Airpods 2 dedikoduları yayılmaya başladı. Sizce ne yapmalıyım ? Airpods 2 beklemeli mi yoksa şuan ki Airpods almalı mı ?
Sertaç Ƨarı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2017 Mesajlar 1.441 Makaleler 3 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2018 #2 Ben direk Razer Hamerhead BT önereyim. Arada 60 dolar fark var tabii ülkemize gelince 400TL'ye kadar çıkıyor o fark. Değdiğini zannetmiyorum.
Ben direk Razer Hamerhead BT önereyim. Arada 60 dolar fark var tabii ülkemize gelince 400TL'ye kadar çıkıyor o fark. Değdiğini zannetmiyorum.