Gerkçek Bakanlığı Hectopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 672 Çözümler 1 6 Mart 2021 #1 Arkadaşımın ailesi almış, arkadaş sordu bu oyunda iyi ses verir mi diye. sizce verir mi? Ayrıca SD kart girişi var mı bunda?
Arkadaşımın ailesi almış, arkadaş sordu bu oyunda iyi ses verir mi diye. sizce verir mi? Ayrıca SD kart girişi var mı bunda?
Alfakatano Hectopat Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 787 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2021 #2 Gerkçek Bakanlığı dedi: Arkadaşımın ailesi almış, arkadaş sordu bu oyunda iyi ses verir mi diye. sizce verir mi? Ayrıca SD kart girişi var mı bunda? Genişletmek için tıkla... Yazık o paraya ya. Üzüldüm valla.
Gerkçek Bakanlığı dedi: Arkadaşımın ailesi almış, arkadaş sordu bu oyunda iyi ses verir mi diye. sizce verir mi? Ayrıca SD kart girişi var mı bunda? Genişletmek için tıkla... Yazık o paraya ya. Üzüldüm valla.
Gerkçek Bakanlığı Hectopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 672 Çözümler 1 6 Mart 2021 #3 Alfakatano dedi: Yazık o paraya ya. Üzüldüm vallahi. Genişletmek için tıkla... Babası özellikle almamış babası profesyonel kayıt yapıyormuş almış sonra çalıştığı yer başka kulaklık verince bunu oğluna vermiş.
Alfakatano dedi: Yazık o paraya ya. Üzüldüm vallahi. Genişletmek için tıkla... Babası özellikle almamış babası profesyonel kayıt yapıyormuş almış sonra çalıştığı yer başka kulaklık verince bunu oğluna vermiş.
SomeOne12 Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 1.305 Çözümler 1 6 Mart 2021 #4 Ben airpodsa para vermem çok gereksiz sadece müzik için işe yarıyor başka işe yaramıyor
Alfakatano Hectopat Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 787 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2021 #5 Gerkçek Bakanlığı dedi: Babası özellikle almamış babası profesyonel kayıt yapıyormuş almış sonra çalıştığı yer başka kulaklık verince bunu oğluna vermiş. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum, yine de 5.5 bin TL aşırı gereksiz pahalı o kulaklık için. Bu arada oyun konusunda o verdiği paranın hakkını verecek bir deneyim sunmayacaktır.
Gerkçek Bakanlığı dedi: Babası özellikle almamış babası profesyonel kayıt yapıyormuş almış sonra çalıştığı yer başka kulaklık verince bunu oğluna vermiş. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum, yine de 5.5 bin TL aşırı gereksiz pahalı o kulaklık için. Bu arada oyun konusunda o verdiği paranın hakkını verecek bir deneyim sunmayacaktır.
T Teknocuk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.993 Makaleler 1 Çözümler 28 6 Mart 2021 #6 Sanırsam kulaklık Bluetooth, en üst seviye Bluetooth kulaklıklarda bile gecikme oluyor. Kullanılamaz.
Sanırsam kulaklık Bluetooth, en üst seviye Bluetooth kulaklıklarda bile gecikme oluyor. Kullanılamaz.