AirPods Max vs Sony XM5

Tokmak923

Centipat
Daha fazla  
Kulak üstü kulaklık almak istiyorum ama yeni çıkan AirPods Max mi alınmalı yoksa Sony XM5 mi? Fiyat konusunda bir sıkıntım yok, telefonum iPhone 15.

Son düzenleyen: Moderatör:
XM5 her konuda daha iyi. Aceleniz yoksa XM6'yı bekleyebilirsiniz. Seneye çıkacak. Manyetik planar sürücüleri olacağı söyleniyor ve fiyatı da aynı kalacak. İlla ikisinden birisi olsun diyorsanız XM5. Gürültü engellemesi, rahatlığı, ses kalitesi AirPods Max'ten daha iyidir.

XM5 her konuda daha iyi. Aceleniz yoksa XM6'yı bekleyebilirsiniz. Seneye çıkacak. Manyetik planar sürücüleri olacağı söyleniyor ve fiyatı da aynı kalacak. İlla ikisinden birisi olsun diyorsanız XM5. Gürültü engellemesi, rahatlığı, ses kalitesi AirPods Max'ten daha iyidir.
kanka xm6 çıkış tarihi falan belli değil o yüzden kafam karışık zam falan gelmesin sence cok fark olur mu

Ses kalitesi açısından olur. Manyetik planar kulaklıklar çok daha temiz bir ses üretir ve bozulma diğer sürücülerle karşılaştırıldığında minimumdur. Müzikle içli dışlıysan hemen fark edersin ama diyorsan ki bana kulaklık şu an lazım, o zaman XM5 al geç. Üzmez kesinlikle.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı