Selamlar. Ders çalışırken ve müzik dinlemek için AirPods Pro 2 almayı düşünüyorum. Son zamanlarda AirPods Pro 3 çıktıktan sonra performansının düştüğünü söyleyen kullanıcılar var doğru mu? Ve Pro 3 ile arasında 3K var Pro 3 almam çok zor aradaki fiyat farkına değer mi ?
Çok fazla çakması var dikkat, kurumsal satıcılardan al. Yıllardır Apple ekosisteminde olan birisi olarak bence 10 bin lira edecek bir kulaklık değil. Jabra, Sennheiser gibi profesyonel kulaklık üreticilerinin 2-5 bin lira bandındaki kulaklıkları fazlasıyla yeterli ders ve müzik dinlemek için.
Çok fazla çakması var dikkat, kurumsal satıcılardan al. Yıllardır Apple ekosisteminde olan birisi olarak bence 10 bin lira edecek bir kulaklık değil. Jabra, Sennheiser gibi profesyonel kulaklık üreticilerinin 2-5 bin lira bandındaki kulaklıkları fazlasıyla yeterli ders ve müzik dinlemek için.
Apple ekosistemindeysen alinir ama almisken Pro 3 oneririm fiyatlari arasinda cok fark yok. Performans dusmesi yeni cihaz cikmasiyla alakali degil kanallar bir sure sonra kulak kiriyle dolunca ses ve ANC performansi azaliyor.
Kesinlikle alınır, bende kullanıyorum, parasının değeridir değildir tartışmasına girmeyeceğim çünkü malesefki şu dönemde hiç birşeye değerinin miktarını veremiyoruz.
Kesinlikle alınır, bende kullanıyorum, parasının değeridir değildir tartışmasına girmeyeceğim çünkü malesefki şu dönemde hiç birşeye değerinin miktarını veremiyoruz.