İnceleme Airpods Pro 2.nesil

Aşırı fark olacağını sanmıyorum. Ekosistem çok fark yaratıyor.

Benim Apple ekosistemimi bozmadı o kulaklık. Aynı şekilde dışarıyı dinleme özelliği bile var. Mikrofon ve ANC konusunda Airpods Pro 2 daha iyi olabilir, lafım yok.

Silikonlu kulakliklar kulagimdan genellikle hep duser. Bunda boyle bir sorun olur mu acaba? Hijyen kosullarindan dolayi deneyemiyorum da. Ne diyorsunuz?

Belki kendinize uyan kulak ucunu takmamışsınızdır.

Silikonlu kulakliklar kulagimdan genellikle hep duser. Bunda boyle bir sorun olur mu acaba? Hijyen kosullarindan dolayi deneyemiyorum da. Ne diyorsunuz?
Kulağımdan hiçbir şekilde düşmedi. Düşeceğini de düşünmüyorum. Konfor anlamında da çok güzel.
Jabra Elite 7 Pro ses kalitesi konusunda daha iyi sonuçlar veriyor. İncelemelerde de daha yüksek puanlarda.

Üstüne iki kulaklığıda deneyimledim Şu an aktif olarak Jabra Elite 7 Pro kullanıyorum.
Jabra Elite 7 Pro almış ve iade etmiş biriyim. Amazon üzerinden aldığım için satın alıma dair ekran fotoğraflarını da yollayabilirim. Ses kalitesi anlamında kesinlikle Uzamsal Ses deneyimi gibi bir deneyim yaşatmıyor. Bass'lar bundaki kadar dolu dolu değil ve metal müziklerde enstürman ayırt etmede zorluklar yaşanıyor. Kişiye göre ANC modu da çok verimli değil. Sony LinkBuds S sesi engelleme konusunda daha iyi. Ayrıca bağlantıda kopmalar yaşanıyordu Jabra Elite 7 Pro için onun için iade ettim. Bir de güncelleme yapılırken çok sorun çektim. Bu arada Transparency Mode'a geçildiğinde mikrofonun dip sesi "tısss" sesi şeklinde duyuluyor. İlk defa denk geldiğim ve hiç memnun olmadığım bir durumdu.

Tüm sıkıntılar seni bulmuş. Şimdiye kadar en az 10 tane kaliteli kulaklık kullanmış biri olarak söylüyorum, sadece ses kalitesi konusunda Elite 7 Pro anlaşılabilecek kadar daha iyiydi. Bunun güncelleme ile ilgiside olabilir, sonuçta sorun yaşamışsın.

Tek kullandığım kulaklık Jabra Elite 7 Pro değildi. Ben de üst seviye çoğu kulaklığı deneyimledim. Fakat dediğim gibi ANC konusunda LinkBuds S daha iyi. Ses sahnesi olarak diğer üst seviye kulaklıklar daha üst seviyede. Detaylar anlamında iyi olsa da bass ve netlik anlamında sorunları vardı. Ayrıca çift cihaz kullanımında da yazılımsal sorunları vardı fakat benim güncelleştirme sorunu çektiğim şey çift cihaz desteği güncelleştirmesiydi. Yani ses kalitesine bir etkisi olmadı. İncelemelerdeki daha yüksek puan derken kastettiğiniz Rtings ise grafik okumanın önemli olduğunu, yazılan bass mid ve tiz değerlerinin sadece doğruluk (accuracy) anlamında verildiğini ve son olarak herkesin Airpods Pro 2 için mikrofonu çok iyi derken Rtings'te Jabra Elite 7 Pro için devasa farkla daha iyi olacak seviyede bir puan verildiğini dikkate almanızı öneririm.

Çok iyi ürün almışssınız. Uzun yıllar kullanılabilir. Apple firmasının garantisini konuşmaya gerek bile yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…