AirPods Pro 2 vs Huawei FreeBuds Pro 2

Thosonofodin

Decapat
Katılım
14 Mayıs 2021
Mesajlar
45
Çözümler
1
Herkese merhaba. Gürültülü bir mahallede yaşadığımdan ve polislerimiz yasaları emir üstüne uygularken şikayetlere asla bakmadığından kendimce gürültüyü azaltma yolları arıyorum. İlk önce akustik cam taktırdım bir nebze kesse de yeterli olmadı. Bu yüzden ANC özellikli kulaklıklara bakınıyorum. AirPods Pro 2'nin birçok büyük modelle karşılaştırmalarını inceledim ve onda karar kıldım. Ancak teknik özelliklerde ANC özelliğinin kestiği desibel miktarına baktığımızda Huawei FreeBuds Pro 2'nin daha fazla ses kestiği görülüyor. Bu 2 modelin güncel bir karşılaştırmasını bulamadım. Hep Pro 1 modellerinin karşılaştırmaları var maalesef. Seçimim konusunda bana yardımcı olabilir misiniz? Şimdiden herkese teşekkür ederim.

Not: iPhone 7 kullanıyorum.
 
Desibel olarak bakarsanız pasif gürültü engelleme ile de gayet iyi değerlere ulaşılabiliyor. ANC konusunda Sony, Bose ve Apple rakipsiz denebilecek bir konumda.
 
Aralarında sağlam fiyat farkı da var. F/P anlamında Freebuds daha mantıklı olur ama bir Iphone kullanıcısı olarak Airpods'tan genel olarak daha iyi performans alırsınız.
 
Gürültü engelleme performansı açısından iki ürün arasında aşırı bir fark olduğunu sanmıyorum. Airpods Pro 2, Apple ekosistemi ile daha iyi çalışabilir bence. Kulağına kulaklığı takıp telefonu kullanman yeterli Airpods için mesela. Aynı zamanda Airpods Pro 2'nin gürültü engellemesi bana göre baya iyi. Tabii senin fikrin. Daha farklı F/P ürünler hakkında tam bir bilgim yok.
 
Huawei FreeBuds Pro 2 kullanıcısıyım. Üründen çok memnun kaldık.
  • Pasif olarak zaten bayağı sesi kesiyor. Aktif de bayağı iyi.
  • Ses kalitesi ve ses yüksekliği mükemmel. Müzik dinlerken ANC'yi açma gereği bile duymuyorsunuz. Zaten kaliteli müzik diğer sesleri bastırıyor. (çift sürücülü)
  • Aynı anda birden fazla cihaza bağlanabiliyor. (PC+Telefon aynı anda)
Şimdi bir tane daha alma arefesindeyim. AirPods Pro 2'yi denemedim. Onu da merak ediyorum. Her ikisini de deneyimleyen birisi var mı acaba?

Teşekkürler...
 

Yeni konular

Geri
Yukarı