Airpods Pro 2 vs Sennheiser Momentum TW3

Makaleler
7
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Profil Kapağı
1522248089
Herkese merhaba arkadaşlar,

Bu iki kulaklık arasında kaldım açıkçası bir de Sony XM4 modeli var aklımda. Sizce hangisi daha iyi olur? Airpods Pro 2'de dışardayken çok gürültü topluyor diyorlar konuşurken. Sennheiser'da ise ara ara kopma sorunları var diyorlar. Sony için ise açıkçası bilemedim Sennheiser ve Airpods varken nasıl bir tercih olabilir diye ama öveni çok var. Sizin de görüşlerinizi ve varsa tecrübelerinizi almak isterim. İyi forumlar.

TW3 önermem, kopma sorunları var denildiği gibi. Ses kalitesine diyecek bir şey yok, ama tekrar satın alır mısın deseler almazdım.

Sony'nin konuşma kalitesi güzel diye okudum, ama ses kalitesi daha önemli olduğundan TW3 aldım. iPhone kullansaydım AirPods 2 Pro alıp geçerdim.

Yani Apple kullanıyorum ama ekosistem olacak derken ses kalitesinden de kaybetmek istemem yalan yok. Az paralar değil sonuçta bu ürünler. Güzel bir ses ve bass severim açıkçası. Müzik dinlemenin ağırlıklı olduğu bir kullanım şeklim olacak tabi ama telefon gelirse de rahatça cevaplayabilmek isterim.
ama ses kalitesi daha önemli olduğundan TW3 aldım.
Özellikle bass booster yüzünden çok önerdiler bu kulaklığı bana. Fikirlerin nelerdi? Ve bu üç ürün aynı para olsa bir daha olsa hangisini tercih ederdin?

Bass modu gerçekten güzel, derin basları var (bam güm değil de). Güzel bir ekolayzer ayarı da bulmak gerekiyor tabii, her kulak farklı sonuçta (2 hafta çeşitli denemeler yaparak optimum bir ayar buldum). Onun dışında uygulaması güzel, her türlü ayar var. Konuşma kalitesini de beğendim aslında dışarıdaki sesi güzel engelliyor. Bir diğer artısı bu kulaklık kulağıma çok iyi oturuyor düşmesi çok çok zor :) eski kullandığım kulaklıklarda yakındığım bir konuydu. Eksi olarak bazen kopma sorunları yaşıyorum (dışarıdayken). Bir diğer eksi tamam güzel kulaklık ama bu parayı hak ediyor mu emin değilim hala :) aynı para olsa iPhone kullansaydım arkadaşın dediği gibi ekosistem için AirPods, Android için hala TW3 alırdım, çünkü ses kalitesi.

Bu arada TW3'e multipoint özelliği güncelleme ile geldi, Epey gibi sitelerde hala yok gösteriyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı