AirPods Pro 3 ön siparişten alınır mı?

Hocam bu ilanı daha yeni fark ettim sizce aradaki 3K farka değer mi? Bir yandan ANC ne kadar iyi olsa o kadar iyi diyorum ayrıca Pro 2 3 sene daha eski sanırsam ama belki de bunun ANC'si yeter diyorum. Sizce hangisi daha mantıklı ayrıca Pro 2 modelinin ve benim kullandığım bir kulaklığın ANC performanslarını kıyaslayabileceğim bir site var mı?

YouTube'dan bakabilirsin. Apple'a göre Pro 3'ün sadece ANC'si iyi. Ekstra olarak AI var işte.
Teknik olarak değişen bir şey yok.
Yani 3K fark var eğer 3K fark çok sorun değilse Pro 3 alabilirsin ama bana kalsa Pro 2 oldukça yeterli.

YouTube'dan bakabilirsin. Apple'a göre Pro 3'ün sadece ANC'si iyi. Ekstra olarak AI var işte.
Teknik olarak değişen bir şey yok.
Yani 3K fark var eğer 3K fark çok sorun değilse Pro 3 alabilirsin ama bana kalsa Pro 2 oldukça yeterli.

Hocam elektronik mağazada çalışan arkadaşım ile konuştum ürünlere tekrar zam gelebilirmiş 19 Eylül tarihi itibaren şu anki modellere Pro 2'de dahil çabuk karar alırsanız iyi olur adınıza.

Pro3'te akustik düzenleme yapıldığı ve daha iyi olduğunu iddalı bir şekilde söylüyorlar yani aslında ses kalitesindede iyileşme olabilir. Ayrıca ANC içinde çok iddalılar ama 14K fiyata Pro 3 alacağım diye beklerken Pro 2 almakta istemem açıkçası. Umarım zam gelmez ama eski nesil ile yeni nesil arasındaki fiyat farkını ben daha fazla olur diye bekliyordum muhtemelen arkadaşınızın dediği doğru ama umarım zamlanmaz. Ben bekleyeceğim gibi.

Pro3'te akustik düzenleme yapıldığı ve daha iyi olduğunu iddalı bir şekilde söylüyorlar ayrıca ANC içinde çok iddalılar ama 14K fiyata Pro 3 alacağım diye beklerken Pro 2 almakta istemem açıkçası. Umarım zam gelmez ama eski nesil ile yeni nesil arasındaki fiyat farkını ben daha fazla olur diye bekliyordum muhtemelen arkadaşınızın dediği doğru ama umarım zamlanmaz. Ben bekleyeceğim gibi.

Türkiye bu her an bir 3K zam yiyebilir. Olabildiğince hızlı ol.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı