AirPods Pro alınır mı?

Merhabalar. Ben iPhone 11 aldım ve eski iphonumdan kalma kablolu AirPods'u artık kullanmak istemiyorum ve yeni kablosuz kulaklık almak istiyorum. Bir de sert kulaklık almak istemiyorum bir kulağımda rahat oturuyor fakat diğer kulağımda ağrı yapıyor. Bu sebeple AirPods Pro da olduğu gibi yumuşak uçlara ihtiyacım var. AirPods Pro şu an Hepsiburada'da 1950 lira civarında fakat rakiplerinde daha ucuz benzer modeller var. Philips ve Samsung gibi. Bu modellerden tavsiye edebileceğiniz var mı? Şartlarım iOS ile sorunsuz çalışabilecek yumuşak uçlu şarjı iyi giden sesi güzel gibi şeyler. Şimdiden teşekkürler.

Bafır adam bir video çekmişti orijinal gibi ama çakma AirPods Pro diye çok kaliteli olduğunu söyledi bir bakmanı tavsiye ederim.
 
Yorumlarınız için teşekkürler. Sanırım başka alternatifim yok. Peşin fiyatına 6 taksit de oluyormuş.

Dostum fiyatı yüksek lakin istediğin performansı vereceğinden emin olabilirsin. AirPods 1. nesil ve 2.nesile görede ses kalitesi arttırılmış. Gürültü engelleme ilk başlarda, şarkı açmadığınız zamanlarda başınızı ağrıtabilir. Lakin şarkıyı açtıktan ve bir süre sonra alıştıktan sonra sorun çözülüyor. Para konusunda sorun yok ise kesinlikle alınır bir ürün.
 
1 ay önce yılbaşı indirimlerinden satın aldım. Size istediğiniz performansı vereceğinden emin olabilirsiniz. 1 aydır bana şahsen hiçbir sorun yaşatmadı. Gerek hızlı şarj olması, gerek ses performansı, gerek kutu içeriği ile mükemmel bir ürün. Özellikle iPhone telefonunuz varsa ve para konusunu es geçiyorsanız kesinlikle alın derim.

Eki Görüntüle 837849
Ne kadara almıştınız?
 

Geri
Yukarı