HyperPineapple Kilopat Katılım 11 Haziran 2018 Mesajlar 169 Çözümler 1 19 Ekim 2021 #1 AirPods Pro kullanırken yürümem bile kulaklığın çalan şarkıyı durdurmasına sebep oluyor ya da kulaklık takılı iken gülüyorum kulaklık hemen sesi durduruyor. Bu normal mi?
AirPods Pro kullanırken yürümem bile kulaklığın çalan şarkıyı durdurmasına sebep oluyor ya da kulaklık takılı iken gülüyorum kulaklık hemen sesi durduruyor. Bu normal mi?
mustaine Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 7.503 Çözümler 57 Yer Anaheim, Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2021 #2 Normal değil. Güncel yazılımı mı kullanıyorsunuz? Artı 0 Eksi
KS KS HyperPineapple Kilopat Katılım 11 Haziran 2018 Mesajlar 169 Çözümler 1 19 Ekim 2021 #3 mustaine dedi: Normal değil. Güncel yazılımı mı kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Üzgünüm, kullanmaya başlayalı 1 ay oluyor. Ne dediğinizi anlayamadım. Bildiğim kadarıyla yazılım güncellemeyi IOS cihazlardan yapabiliyoruz. Android kullanıyorum. Hatam varsa affola. Artı 0 Eksi
mustaine dedi: Normal değil. Güncel yazılımı mı kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Üzgünüm, kullanmaya başlayalı 1 ay oluyor. Ne dediğinizi anlayamadım. Bildiğim kadarıyla yazılım güncellemeyi IOS cihazlardan yapabiliyoruz. Android kullanıyorum. Hatam varsa affola.
mustaine Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 7.503 Çözümler 57 Yer Anaheim, Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2021 #4 HyperPineapple dedi: Üzgünüm, kullanmaya başlayalı 1 ay oluyor. Ne dediğinizi anlayamadım. Bildiğim kadarıyla yazılım güncellemeyi IOS cihazlardan yapabiliyoruz. Android kullanıyorum. Hatam varsa affola. Genişletmek için tıkla... Android'de kullandığınız için belki sorun olmuş olabilir. Hiç emin değilim. @rofl Artı 0 Eksi
HyperPineapple dedi: Üzgünüm, kullanmaya başlayalı 1 ay oluyor. Ne dediğinizi anlayamadım. Bildiğim kadarıyla yazılım güncellemeyi IOS cihazlardan yapabiliyoruz. Android kullanıyorum. Hatam varsa affola. Genişletmek için tıkla... Android'de kullandığınız için belki sorun olmuş olabilir. Hiç emin değilim. @rofl
rofl Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Kasım 2019 Mesajlar 8.324 Makaleler 56 Çözümler 172 Yer Kahramanmaraş Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Pro M1 Pro 14' • i5 13400F 4060 Ti • Magic Mouse • Aerox 3 Cinsiyet Erkek Meslek Design Engineer 19 Ekim 2021 #5 Kulaklığınızı sıfırlamayı, mümkünse bir iOS cihaz bulup yazılım güncellemenizi öneririm. Bu hassaslık normal değil. Artı 0 Eksi
Kulaklığınızı sıfırlamayı, mümkünse bir iOS cihaz bulup yazılım güncellemenizi öneririm. Bu hassaslık normal değil.
KS KS HyperPineapple Kilopat Katılım 11 Haziran 2018 Mesajlar 169 Çözümler 1 19 Ekim 2021 #6 rofl dedi: Kulaklığınızı sıfırlamayı, mümkünse bir iOS cihaz bulup yazılım güncellemenizi öneririm. Bu hassaslık normal değil. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, iOS cihaz bulup güncellemeyi deneyeceğim. Artı 0 Eksi
rofl dedi: Kulaklığınızı sıfırlamayı, mümkünse bir iOS cihaz bulup yazılım güncellemenizi öneririm. Bu hassaslık normal değil. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, iOS cihaz bulup güncellemeyi deneyeceğim.