Prime Pro Centipat Katılım 28 Ağustos 2024 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2024 #1 Sokakta AirPods Pro kutusu buldum. Apple'ın kendi sitesinde orijinal olarak gözüküyor. Gerçekten orijinal mi?
Sokakta AirPods Pro kutusu buldum. Apple'ın kendi sitesinde orijinal olarak gözüküyor. Gerçekten orijinal mi?
xquerzy Hectopat Katılım 23 Temmuz 2023 Mesajlar 2.807 Çözümler 25 1 Eylül 2024 #2 Prime Pro dedi: Sokakta AirPods Pro kutusu buldum. Apple'ın kendi sitesinde orijinal olarak gözüküyor. Gerçekten orijinal mi? Genişletmek için tıkla... Hocam içinde Airpods Pro var mı peki?
Prime Pro dedi: Sokakta AirPods Pro kutusu buldum. Apple'ın kendi sitesinde orijinal olarak gözüküyor. Gerçekten orijinal mi? Genişletmek için tıkla... Hocam içinde Airpods Pro var mı peki?
nwc00 Megapat Zamanın Tanığı Cep Doktoru Katılım 10 Temmuz 2018 Mesajlar 6.261 Çözümler 6 1 Eylül 2024 #3 Prime Pro dedi: Sokakta AirPods Pro kutusu buldum. Apple'ın kendi sitesinde orijinal olarak gözüküyor. Gerçekten orijinal mi? Genişletmek için tıkla... Kutuyu gormeden nasil bilebiliriz ki? Fotograf varsa bende gozukmuyor.
Prime Pro dedi: Sokakta AirPods Pro kutusu buldum. Apple'ın kendi sitesinde orijinal olarak gözüküyor. Gerçekten orijinal mi? Genişletmek için tıkla... Kutuyu gormeden nasil bilebiliriz ki? Fotograf varsa bende gozukmuyor.
Prime Pro Centipat Katılım 28 Ağustos 2024 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2024 #4 nwc00 dedi: Kutuyu gormeden nasil bilebiliriz ki? Genişletmek için tıkla... Kutusuz anlaşılmaz mı?
Maomao Megapat Tux Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 5.066 Makaleler 20 Çözümler 227 Yer Erzincan ❄️ 1 Eylül 2024 #5 @Prime Pro kapağının orta noktalarında mıknatıs var mı diye telefonun feneri ile kontrol edin. Kontrol yöntemlerinden biri bu.
@Prime Pro kapağının orta noktalarında mıknatıs var mı diye telefonun feneri ile kontrol edin. Kontrol yöntemlerinden biri bu.
nwc00 Megapat Zamanın Tanığı Cep Doktoru Katılım 10 Temmuz 2018 Mesajlar 6.261 Çözümler 6 1 Eylül 2024 #6 Prime Pro dedi: Kutusuz anlaşılmaz mı? Genişletmek için tıkla... Kalitesinden anlasilir da hocam gormeden nasil yorum yapalim?
Prime Pro dedi: Kutusuz anlaşılmaz mı? Genişletmek için tıkla... Kalitesinden anlasilir da hocam gormeden nasil yorum yapalim?
Prime Pro Centipat Katılım 28 Ağustos 2024 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2024 #7 xquerzy dedi: Hocam içinde Airpods Pro var mı peki? Genişletmek için tıkla... Yok hocam. Sadece kutu.
xquerzy dedi: Hocam içinde Airpods Pro var mı peki? Genişletmek için tıkla... Yok hocam. Sadece kutu.
nwc00 Megapat Zamanın Tanığı Cep Doktoru Katılım 10 Temmuz 2018 Mesajlar 6.261 Çözümler 6 1 Eylül 2024 #8 Prime Pro dedi: Yok hocam. Sadece kutu. Genişletmek için tıkla... Orijinal olabilir.
Prime Pro Centipat Katılım 28 Ağustos 2024 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2024 #9 Maomao dedi: @Prime Pro kapağının orta noktalarında mıknatıs var mı diye telefonun feneri ile kontrol edin. Kontrol yöntemlerinden biri bu. Genişletmek için tıkla... Baktım, mıknatısı var.
Maomao dedi: @Prime Pro kapağının orta noktalarında mıknatıs var mı diye telefonun feneri ile kontrol edin. Kontrol yöntemlerinden biri bu. Genişletmek için tıkla... Baktım, mıknatısı var.
izoo Kilopat Farklı Düşün Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 3.992 Çözümler 27 Yer Adana 1 Eylül 2024 #10 Prime Pro dedi: Sokakta AirPods Pro kutusu buldum. Apple'ın kendi sitesinde orijinal olarak gözüküyor. Gerçekten orijinal mi? Genişletmek için tıkla... Apple'ın kendi sitesinden nasıl kontrol ettiniz ki kutuyu orijinal gözüküyor.
Prime Pro dedi: Sokakta AirPods Pro kutusu buldum. Apple'ın kendi sitesinde orijinal olarak gözüküyor. Gerçekten orijinal mi? Genişletmek için tıkla... Apple'ın kendi sitesinden nasıl kontrol ettiniz ki kutuyu orijinal gözüküyor.