AirPods Pro rahat mı?

JSilverhand

Zeptopat
Daha fazla  
Rica ederim. :)

Amazon'dan almanız daha iyi olabilir. Müşteri memnuniyeti genelde daha iyi.

Son olarak bir sorum daha olacak biraz kişiye bağlı da olabilir ama AirPods 3. nesil biraz daha rahat ve konforlu gibi "gözüküyor" ama kulaktan düşecekmiş gibi aynı zamanda o yüzden Pro alasım var hem aktif gürültü önleyici vs. de var ama fikrinizi alayım. Pro da rahat mı sizce?

Kulağınıza uyuyorsa gerçekten rahat. Kulaklarımdan asla düşmüyor. ANC özelliği kesinlikle mükemmel.

Hocam bende 3.nesil ile pro arasında çok kaldım. Pro bütçe mi çok zorluyor ama 2 sen 3.nesile geçen çoğu kişi rahat edemiyor. Pro terleme filan yapıyor diyorlar. Kullandıktan sonra yazarsanız sevinirim.

Hocam bende 3.nesil ile pro arasında çok kaldım. Pro bütçe mi çok zorluyor ama 2 sen 3.nesile geçen çoğu kişi rahat edemiyor. Pro terleme filan yapıyor diyorlar. Kullandıktan sonra yazarsanız sevinirim.
Aşırı mükemmel bir şey bu hayatımda hiç böyle bir alet görmemiştim gelecekten gelmiş gibi, çok iyi bir malzeme kalitesi var. Çok konforlu çok rahat ses harika gürültü önleyici zaten çok ilginç bütün sesler yok oluyor son kuruşuna kadar hakediyor parasını. O kadar harika ki büyülü sanki.
ANC özelliği o kadar iyi ki hiçbir şey gerçek gelmiyor. 😅
İçimde kalmasın diye sormam lazım eminim ki düşmelere dayanıklıdır sonuçta earbuds yani ama, kulağıma ilk seferde takarken elimden kaydı yere düştü 2 metre mesafeden yaklaşık bir şey olmaz değil mi :D ilk gün ve çok para verdim korktum :D

Son düzenleme:
Aşırı mükemmel bir şey bu hayatımda hiç böyle bir alet görmemiştim gelecekten gelmiş gibi, çok iyi bir malzeme kalitesi var. Çok konforlu çok rahat ses harika gürültü önleyici zaten çok ilginç bütün sesler yok oluyor son kuruşuna kadar hakediyor parasını. O kadar harika ki büyülü sanki.

İçimde kalmasın diye sormam lazım eminim ki düşmelere dayanıklıdır sonuçta earbuds yani ama, kulağıma ilk seferde takarken elimden kaydı yere düştü 2 metre mesafeden yaklaşık bir şey olmaz değil mi :D ilk gün ve çok para verdim korktum :D
Hocam ben sınıfta kullanıcam haliyle konuşma vs insan sesi çok onlarıma engelliyormu birde uzun kullanımda terleme yapıyor mu ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı