YamukAdam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 3.221 Makaleler 4 Çözümler 6 13 Nisan 2021 #1 Biliyorum ikisi de farklı tür kulaklık. Ses kalitesi olarak AirPods mu yoksa Gamepower oyuncu kulaklığı mı daha kaliteli olur?
Biliyorum ikisi de farklı tür kulaklık. Ses kalitesi olarak AirPods mu yoksa Gamepower oyuncu kulaklığı mı daha kaliteli olur?
E Emrella Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 1.507 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2021 #2 AirPods. Bu da soru mu allah aşkına?
YamukAdam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 3.221 Makaleler 4 Çözümler 6 13 Nisan 2021 #3 Emrella dedi: AirPods. Bu da soru mu allah aşkına? Genişletmek için tıkla... Hocam ses kalitesini sürücüler mi belirliyor yoksa küçüklük büyüklük mü? Daha büyük bass sistemi var diye sormuştum.
Emrella dedi: AirPods. Bu da soru mu allah aşkına? Genişletmek için tıkla... Hocam ses kalitesini sürücüler mi belirliyor yoksa küçüklük büyüklük mü? Daha büyük bass sistemi var diye sormuştum.
E Emrella Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 1.507 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2021 #4 YamukAdam dedi: Ses kalitesini sürücüler mi belirliyor. Genişletmek için tıkla... Evet, sürücüler belirliyor. Büyüklük küçüklük de fart ettirir, ama gamepower almayın bile. Ertesi gün elinizde kalır.
YamukAdam dedi: Ses kalitesini sürücüler mi belirliyor. Genişletmek için tıkla... Evet, sürücüler belirliyor. Büyüklük küçüklük de fart ettirir, ama gamepower almayın bile. Ertesi gün elinizde kalır.
The G.O.A.T Megapat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 6.575 Makaleler 1 Çözümler 70 13 Nisan 2021 #5 Amaç ne olacak? AirPods oyun oynuyorsanız önermem.
YamukAdam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 3.221 Makaleler 4 Çözümler 6 13 Nisan 2021 #6 The G.O.A.T dedi: Amaç ne olacak? AirPods oyun oynuyorsanız önermem. Genişletmek için tıkla... Oyun için ve FL Studio gibi müzik işleri için.
The G.O.A.T dedi: Amaç ne olacak? AirPods oyun oynuyorsanız önermem. Genişletmek için tıkla... Oyun için ve FL Studio gibi müzik işleri için.
The G.O.A.T Megapat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 6.575 Makaleler 1 Çözümler 70 13 Nisan 2021 #7 YamukAdam dedi: Oyun için ve FL Studio gibi müzik işleri için. Genişletmek için tıkla... Bütçe ne? Gamepower Medusa almanızı önermem.
YamukAdam dedi: Oyun için ve FL Studio gibi müzik işleri için. Genişletmek için tıkla... Bütçe ne? Gamepower Medusa almanızı önermem.
YamukAdam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 3.221 Makaleler 4 Çözümler 6 13 Nisan 2021 #8 The G.O.A.T dedi: Bütçe ne? Gamepower Medusa almanızı önermem. Genişletmek için tıkla... Yok 15 aydır medusa kullanıyorum da merak ettiğimden sordum.
The G.O.A.T dedi: Bütçe ne? Gamepower Medusa almanızı önermem. Genişletmek için tıkla... Yok 15 aydır medusa kullanıyorum da merak ettiğimden sordum.
The G.O.A.T Megapat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 6.575 Makaleler 1 Çözümler 70 13 Nisan 2021 #9 Medusa'da kalın. Oyun için AirPods kötü olur.
YamukAdam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 3.221 Makaleler 4 Çözümler 6 13 Nisan 2021 #10 The G.O.A.T dedi: Medusa'da kalın. Oyun için AirPods kötü olur. Genişletmek için tıkla... Hocam bir şey daha soracağım. Abimin kullandıgı Marshall kulak üstü kulaklık vardı. O oyun için daha mi iyi?
The G.O.A.T dedi: Medusa'da kalın. Oyun için AirPods kötü olur. Genişletmek için tıkla... Hocam bir şey daha soracağım. Abimin kullandıgı Marshall kulak üstü kulaklık vardı. O oyun için daha mi iyi?