theumtkyd Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 6.108 Çözümler 3 12 Aralık 2022 #11 Belaliyam dedi: Merhaba yurt dışından AirPods gonderdiler ama cakma diyorlar, arkadaslarim zengine hayirli olsun derler fakire orijinal mi derler, neyse. Ben seri numarasını sorguladim ve sorun yasamadim, baska nasıl anlarim? Genişletmek için tıkla... Hocam seri noyu kopyalayabiliyorlar diye biliyorum.
Belaliyam dedi: Merhaba yurt dışından AirPods gonderdiler ama cakma diyorlar, arkadaslarim zengine hayirli olsun derler fakire orijinal mi derler, neyse. Ben seri numarasını sorguladim ve sorun yasamadim, baska nasıl anlarim? Genişletmek için tıkla... Hocam seri noyu kopyalayabiliyorlar diye biliyorum.
Belaliyam Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 61 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım 12 Aralık 2022 #12 FurkanKutlu dedi: IOS 16 üstünde çakmaysa uyarı veriyor zaten eşleştirince. Tabi onu da çözmüşler sonradan ama şuan çakmaların çoğu belli oluyor. Genişletmek için tıkla... Denedim kendi iphone cihazim uzerinden theumtkyd dedi: Hocam seri noyu kopyalayabiliyorlar diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Iphone telefonum uzerinden de denedim bugun emin olmak icin mediamarkta diger airpods moddleri ile karsilastirdim ama gene ayni
FurkanKutlu dedi: IOS 16 üstünde çakmaysa uyarı veriyor zaten eşleştirince. Tabi onu da çözmüşler sonradan ama şuan çakmaların çoğu belli oluyor. Genişletmek için tıkla... Denedim kendi iphone cihazim uzerinden theumtkyd dedi: Hocam seri noyu kopyalayabiliyorlar diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Iphone telefonum uzerinden de denedim bugun emin olmak icin mediamarkta diger airpods moddleri ile karsilastirdim ama gene ayni