Airsoft tüfek; gazlı mı elektrikli mi?

176185

Kilopat
Makaleler
4
Son zamanlarda yeni bir hobi edinmek istiyorum.
İnternet'de rastladım bazı kişiler alıp kendi aralarında oyun yapıyorlar, bende araştırdım Türkiye'de satışı varmış.
Ancak kafamı karıştıran bir soru var ; GBB (Gaz BlowBack) mi AEG (Airsoft Electric Gun) mi, karar veremedim.

Ayrıca merak ettiğim diğer bir konu ; GBB tüfekler 1 gaz dolumunda kaç BB atış yapıyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, aktif bir airsoft oyuncusu olarak eğer oyunlara katılacaksan kesinlikle AEG almanı öneririm. Çünkü hem performans olarak daha iyi, hem de yedek parçaları GBB oyuncakları kadar pahalı değil. GBB oyuncaklar kullanım açısından çok daha gerçekçi ve keyifli, fakat dediğim gibi yedek parçaları pahalı, bakımı zor ve performans açısından AEG'ler kadar başarılı değiller. Bir de Lonex markasının çıkardığı elektrik geri tepmeli modeller var. AEG gibi çalışıp GBB gibi geri tepiyor :) Ancak bu ürünler de daha yeni çıktı piyasaya. O yüzden şimdilik onu da öneremiyorum. Sen yine de araştırmak istersin diye yazayım dedim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı