Airtags alacak kişiler çıkar mı?

Bisiklet çalınmasına bile karşı kullanılabilir. Kaybetme riskinden çok çalınma/kaybolma riskine daha çok yarar gibi duruyor. Yurt dışı fiyatı 30 dolar iken sırf aksesuar olarak bile alınabilir. 300TL ise yalnızca gerekli durumlara yarar maalesef.

Ne yazık ki ama bence mantıklı bir şey yukarıda bazıları keriz demiş ama.
 
Bisiklet çalınmasına bile karşı kullanılabilir. Kaybetme riskinden çok çalınma/kaybolma riskine daha çok yarar gibi duruyor. Yurtdışı fiyatı 30 dolar iken sırf aksesuar olarak bile alınabilir. 300TL ise yalnızca gerekli durumlara yarar maalesef.
Evet, bisikletler için çok mantıklı. Görünmeyen bir yerine sokulabilirse gayet işe yarar. Pili bir yıldan uzun süre gidiyormuş.
 
Şahsen almayı düşünüyorum. Apple ekosistemi oluşturduğum için eksik kalsın istemiyorum. Dalga geçmeyin takıntı.

Aslında dalga geçilecek bir şey değil ama. Şahsen bende bir şey aldım tam olsun istiyorum mesela bilgisayarda ASUS'u sevdiğim için olabildiğince ASUS parçalar seçmeye çalışıyorum ama yakında bende ekosistem yapacağım.
 
Sürekli diyeceğim bunu ya. Fanboyluk bir yere kadarsa Haterlık da bir yere kadar. Bir ürün varsa bunu sadece Türkiye şartları ve her alıcıyı da bilinçsiz kullanıcı olarak düşünmeyin lütfen. Teknolojiyi sadece telefon, kamera ve ekran kartı gelişiminden, ayrıca rakamların fazlalığından saymasak diyorum. Sözüm meclisten dışarı :)
 
Sürekli diyeceğim bunu ya. Fanboyluk bir yere kadarsa haterlık da bir yere kadar. Bir ürün varsa bunu sadece Türkiye şartlarında ve her alıcıyı da bilinçsiz kullanıcı olarak düşünmeyin lütfen. Teknolojiyi sadece telefon ve ekran kartı gelişiminden, ayrıca rakamların fazlalığından saymasak diyorum. Sözüm meclisten dışarı :)

Aynen halbuki ne güzel bir ürün bence. Fiyatı Türkiye'de pahalı gelebilir ama bence yakında düşürebilirler.
 
Bence zaten birkaç aya Samsung veya Xiaomi de benzer bir şey yapar, ayrıca üretim maliyeti 2 dolar olan bir şeye 30 dolar vermek saçma.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı