AirTies 4443 Kablosuz kopuyor

Arkadaşlar merhabalar. AirTies 4443 AP kullanıyorum. AP'den bilgisayarıma internet kablosu ile bağlantı sağladım ve indirme başlattım. Ancak indirme başladığı anda cep telefonumun kablosuz bağlantısının koptuğunu fark ettim. İndirmeyi duraklattığımda telefonum tekrar sorunsuz bağlandı. İlk defa böyle bir şeyler karşılaşıyorum açıkçası şaşırtıcı ve saçma geldi. Fikri olan arkadaşlar ilgilenirlerse sevinirim. @Recep Baltaş @Ali Güngör @PanzerTR @Yener K. @Er73748 hocam sizler de bakabilir misiniz müsaitseniz?
@Recep Baltaş @Ali Güngör @PanzerTR @Yener K. @Er73748

Son düzenleme:
Bağlantı hızınız nasıl? İndirmeyi programla mı yapıyorsunuz?

Bağlantı hızınız nasıl? İndirmeyi programla mı yapıyorsunuz?

Valorant indiriyordum ilk onda yaşadım ama sonra Steam'den indirme yaparken de aynı şeyi yaşadım. Hattım 75Mbps. Bu AP kablosuz olarak veremiyor 75. en fazla 30 verebiliyor o yüzden kablolu bağladım bilgisayarı. Sonra bu sorunu yaşadım hocam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anladım. 5 GHz desteği olmayanlar için hız sıkıntısı olabiliyor. Cihaza reset atıp denediniz mi?

Anladım. 5 GHz desteği olmayanlar için hız sıkıntısı olabiliyor. Cihaza reset atıp denediniz mi?

Şu an reset atmadım ama 2 gün önce atmıştım yeni kurdum cihazı. Acaba 75 Mbps çok veri çekiyor diye olmuş olabilir mi? Yüksek hızdan dolayı. Belki hava sıcak cihaz ısınmasın diye vs böyle bir önlem olabilir mi acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an reset atmadım ama 2 gün önce atmıştım yeni kurdum cihazı. Acaba 75 Mbps çok veri çekiyor diye olmuş olabilir mi? Yüksek hızdan dolayı. Belki hava sıcak cihaz ısınmasın diye vs böyle bir önlem olabilir mi acaba?
İndirme yaparken dediğiniz gibi fazla kullanıyor olabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı