İyi forumlar arkadaşlar. TTNET'ten 16 mbps internet paketi aldım ve AKK dolduğunda 3 mbps hızım oluyor. TTNET'in sitesinden hız testi yaptığım zaman 3 Mbps hızım olduğunu gösteriyor fakat indirme hızım 200 KB ile sınırlı gibi hiç yukarı çıktığını görmedim. Santral 2 sokak arkamızda uzaklıkta yok.
TTNET'i arayıp hız sorunu bildirdiğimde herhangi bir hata bulunamadı diyorlar modemden kaynaklı olabilir denildi. Ben de gittim bugün Airties 5343 Modem aldım fakat hız konusunda gene hüsrana uğradım değişen hiçbir şey yok. Modem arayüzünden baktığım zaman 1492 MTU değeri gözüküyor. Acaba bu modem/marka uyumlu en ideal MTU değerini söyleyebilir misiniz?
arkadaşlar hiç kimse bilmiyor mu
1492 mtu değeri kaç yapsam daha iyi olur.
TTNET'i arayıp hız sorunu bildirdiğimde herhangi bir hata bulunamadı diyorlar modemden kaynaklı olabilir denildi. Ben de gittim bugün Airties 5343 Modem aldım fakat hız konusunda gene hüsrana uğradım değişen hiçbir şey yok. Modem arayüzünden baktığım zaman 1492 MTU değeri gözüküyor. Acaba bu modem/marka uyumlu en ideal MTU değerini söyleyebilir misiniz?
arkadaşlar hiç kimse bilmiyor mu