ismail Samet Hectopat Katılım 1 Ocak 2016 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2016 #1 Arkadaşlar modemim bozuldu. Yeni bir modem alacağım fiyat olarak ucuz performans olarak üst düzey bir modem almak istiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum. Bir de bu modem var ne diyorsunuz bu modeme? AIRTIES AIR-5442 300MBPS KABLOSUZ-N ADSL2+ 4 PORT MODEM Ha bir de internetim 16 mbps. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Şubat 2016
Arkadaşlar modemim bozuldu. Yeni bir modem alacağım fiyat olarak ucuz performans olarak üst düzey bir modem almak istiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum. Bir de bu modem var ne diyorsunuz bu modeme? AIRTIES AIR-5442 300MBPS KABLOSUZ-N ADSL2+ 4 PORT MODEM Ha bir de internetim 16 mbps.
sinann996 Megapat Katılım 29 Temmuz 2014 Mesajlar 531 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Bursa 4 Şubat 2016 #2 Geleceğe dönük olarak Wifi (AC) ve fiber destekli modem almalısınız. Bu modem de fena değil ama dediğim gibi geleceğe dönük ürünlere bakmalısınız.
Geleceğe dönük olarak Wifi (AC) ve fiber destekli modem almalısınız. Bu modem de fena değil ama dediğim gibi geleceğe dönük ürünlere bakmalısınız.