AirTies Air5650 Bittorrent Devreye Sokma

İbrahim Er

Hectopat
Buraya yeni konu açtım kusura bakmayın. Konuyu merak eden birçok kişi var eminim . Bizim elimizde olan versyonda Bittorrent özelliği kapalı. Modemin üzerinde Ttnet'in : 1.0.1.6 versiyonu var. Biz kendimiz bu sürümü nasıl normal versiyona alabiliriz .Bunun bir yöntemi var biraz zor olduğunundan bahsetmişsiniz. Müşteri hizmetlerini aradım modem taksiti bittiğinde sözleşme feshi ile gönderdiğim taktirde yazılımı garanti dahilinde değiştirdiklerini söylediler. Yani bunu yapmak mümkün yardımlarınızı bekliyorum.

Diğer konuda söyledim ama tekrar edeyim. Modem bende olmadığı için Telnet'ten bağlanıp kurcalayamıyorum. Ama iki yöntem var, biri Telnet, diğeri de JTAG ile Firmware atma. Telnet'ten FW atmadan bile Torrent açılabilir. Ama size kesin şu komutla olur diyemeyeceğim zira çalışan Telnet komutları modemden modeme değişmekte.

Alternatif olarak var olan TTNET firmware indirilir, Binwalk ile analiz edilir, reverse engineering ile düzenlenip Torrent kısmı devreye sokulduktan sonra modeme atılır ama bu işlem beni bile aşmakta.

Bir başka alternatif ise RouterTech Firmware var ama arabirim İngilizce olacağından pek kullanışlı olmayabilir.

Selam,
Diğer konuya da yazmıştım ama buradan devam etmek adına, Telnet, JTAG ve Binwalk yöntemlerini benim yapamayacağım sonucuna vardım RouterTech Firmware'ı biraz araştırdım ama 5650 ile uyumlu versiyonunu bulamadım. Yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…