1 115 Hectopat Katılım 1 Mayıs 2011 Mesajlar 539 6 Haziran 2013 #1 Arkadaşlar modemim komşuda. Onlar da tatile gittiler. Ethernet kablosu koptu, wifi şifresiyle giriciem ama şifreyi bilmiyorum. Sadece adsl şifresini biliyorum wifi şifresini nasıl öğrenebilirim?
Arkadaşlar modemim komşuda. Onlar da tatile gittiler. Ethernet kablosu koptu, wifi şifresiyle giriciem ama şifreyi bilmiyorum. Sadece adsl şifresini biliyorum wifi şifresini nasıl öğrenebilirim?
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.479 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 6 Haziran 2013 #2 Web Paneli üzerinden giriş yapıp modeme, Sekmeleri dolaşıp Bulabilirsin şifreyi.
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 6 Haziran 2013 #3 Murat5038 dedi: Web Paneli üzerinden giriş yapıp modeme, Sekmeleri dolaşıp Bulabilirsin şifreyi. Genişletmek için tıkla... Ethernet kablosu koptu diyor. Bu söylediğin mümkün değil. Şifreyi kıracaksınız. WEP mi WPA mı?
Murat5038 dedi: Web Paneli üzerinden giriş yapıp modeme, Sekmeleri dolaşıp Bulabilirsin şifreyi. Genişletmek için tıkla... Ethernet kablosu koptu diyor. Bu söylediğin mümkün değil. Şifreyi kıracaksınız. WEP mi WPA mı?
1 115 Hectopat Katılım 1 Mayıs 2011 Mesajlar 539 6 Haziran 2013 #4 Burak Alkan dedi: Ethernet kablosu koptu diyor. Bu söylediğin mümkün değil. Şifreyi kıracaksınız. WEP mi WPA mı? Genişletmek için tıkla... WPA2-PSK şifrelemesine sahip^^
Burak Alkan dedi: Ethernet kablosu koptu diyor. Bu söylediğin mümkün değil. Şifreyi kıracaksınız. WEP mi WPA mı? Genişletmek için tıkla... WPA2-PSK şifrelemesine sahip^^
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 6 Haziran 2013 #5 Backtrack 5 R3 indirip Wifite ile kırmayı deneyin. Airties modemelrde genelde WPS açık olur. Bu işlem 2 saat sürer.
Backtrack 5 R3 indirip Wifite ile kırmayı deneyin. Airties modemelrde genelde WPS açık olur. Bu işlem 2 saat sürer.
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 10 Haziran 2013 #7 O zaman yapacak bir şey yok.