erengore Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 12.034 Makaleler 9 Çözümler 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2021 #1 Router'imde az önce Airtime Fairness özelliğini keşfettim. Bu özellik ne işe yarar? Download hızımı etkiler mi? Olumsuz etkileri nelerdir? Sorularıma cevap verirseniz çok sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ocak 2021
Router'imde az önce Airtime Fairness özelliğini keşfettim. Bu özellik ne işe yarar? Download hızımı etkiler mi? Olumsuz etkileri nelerdir? Sorularıma cevap verirseniz çok sevinirim.
Çözüm LastPlayer 7 Ocak 2021 Airtime Fairness KeeneticOS versiyon 3.3'ten başlayarak for KN-1810 (Keenetic Ultra), KN-1010 (Keenetic Giga), KN-1910 (Keenetic Viva) cihazlarında 5GHz bandı için Airtime Fairness yapılandırma özelliği eklendi. İl... help.keenetic.com Yeni nesil bir cihaz ile eski nesil bir cihaz ağa bağlandığında yeni nesil cihazın internet hızını arttırmaya yönelik bir özellik(Özet).
Airtime Fairness KeeneticOS versiyon 3.3'ten başlayarak for KN-1810 (Keenetic Ultra), KN-1010 (Keenetic Giga), KN-1910 (Keenetic Viva) cihazlarında 5GHz bandı için Airtime Fairness yapılandırma özelliği eklendi. İl... help.keenetic.com Yeni nesil bir cihaz ile eski nesil bir cihaz ağa bağlandığında yeni nesil cihazın internet hızını arttırmaya yönelik bir özellik(Özet).
LastPlayer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 2.312 Makaleler 2 Çözümler 46 Yer VSCode 7 Ocak 2021 #2 Airtime Fairness KeeneticOS versiyon 3.3'ten başlayarak for KN-1810 (Keenetic Ultra), KN-1010 (Keenetic Giga), KN-1910 (Keenetic Viva) cihazlarında 5GHz bandı için Airtime Fairness yapılandırma özelliği eklendi. İl... help.keenetic.com Yeni nesil bir cihaz ile eski nesil bir cihaz ağa bağlandığında yeni nesil cihazın internet hızını arttırmaya yönelik bir özellik(Özet). Artı 0 Eksi Çözüm
Airtime Fairness KeeneticOS versiyon 3.3'ten başlayarak for KN-1810 (Keenetic Ultra), KN-1010 (Keenetic Giga), KN-1910 (Keenetic Viva) cihazlarında 5GHz bandı için Airtime Fairness yapılandırma özelliği eklendi. İl... help.keenetic.com Yeni nesil bir cihaz ile eski nesil bir cihaz ağa bağlandığında yeni nesil cihazın internet hızını arttırmaya yönelik bir özellik(Özet).
KS KS erengore Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 12.034 Makaleler 9 Çözümler 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2021 #3 Teşekkürler hocam. Bazı yerlerde Hızlı istemciyi yavaşlattığına dair bir bilgi yer alıyor da emin olmamıştım. Artı 0 Eksi
Teşekkürler hocam. Bazı yerlerde Hızlı istemciyi yavaşlattığına dair bir bilgi yer alıyor da emin olmamıştım.