Elektronik AJ159 PRO Vergisiz 1049,29 TL Temu'da Stoklarda

• Konuyu başlatan c4n
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 103
  • Görüntüleme 10.689
Normal midir bilmiyorum fakat geçen gün Dareu A950 Pro 4K magnesium modelini sipariş verdim. Önceden Ajazz AJ159 Apex modeli kullanıyordum onunla kıyasladığım zaman Apex'in sensörü takılıyormuş hissiyatı veriyor fakat A950 Pro'nun sensörü yağ gibi akıyor. Apex 3950, A950 ise 3395 sensöre sahip. Bence buradaki en büyük etken mcu olabilir çünkü A950 nordic kullanıyor. Eğer önceden kullandığınız mouse varsa mutlaka onunla karşılaştırın aynı şey AJ159 Pro içinde geçerli olabilir.

Normalde öyle mi bilmiyorum fakat kullananların çoğu malzeme kalitesinin düşük olduğunu söylüyor. Ben de AJ159 Pro'nun siyahını sipariş ettim onu bekliyorum şimdi.
Mouse kaliteli duruyor şuanlık. Click sesleri fazla geldi. Bundan önce kullandığım mouse rival 3'tü. Bu kadar sesli değildi.

Urun elime ulasti. Herhangi bir probleme rastlamadim. 8khz de aldim. Urun orjinal.

1734706072378.png

1734706094905.png

1734706122251.png

Alınmaz mı sizce?

Hocam ben aldım bu fiyatlara alınır mı? Tartışılır ben olsam alır mıydım almazdım çünkü mouse bana göre biraz küçük kaldığından dolayı kullanımına alışamadım hala daha Rampage-km9858 jazzy modelini kullanıyorum kaliteli değil ancak el alışkanlığı olduğundan sanırım Ajazz'la aynı uyumu sağlayamadım.

Hz testinde ben en fazla 4K alıyorum neden bilmiyorum.

Hız testini nereden görüntülediniz acaba.

Hocam ben aldım bu fiyatlara alınır mı? Tartışılır ben olsam alır mıydım almazdım çünkü mouse bana göre biraz küçük kaldığından dolayı kullanımına alışamadım hala daha Rampage-km9858 jazzy modelini kullanıyorum kaliteli değil ancak el alışkanlığı olduğundan sanırım Ajazz'la aynı uyumu sağlayamadım.

Hız testini nereden görüntülediniz acaba.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı