cristianosuiii Femtopat Katılım 31 Ekim 2024 Mesajlar 124 11 Kasım 2024 #1 Mouse geldi de bu driver nereden indirebilirim?
I indirimcanavari Picopat Katılım 7 Kasım 2024 Mesajlar 650 Çözümler 1 11 Kasım 2024 #2 https://www.a-jazz.com/en/h-col-118.html Büyük kırmızı tuşlardan soldakine bas. Click on driver download yazan.
https://www.a-jazz.com/en/h-col-118.html Büyük kırmızı tuşlardan soldakine bas. Click on driver download yazan.
cristianosuiii Femtopat Katılım 31 Ekim 2024 Mesajlar 124 11 Kasım 2024 #3 indirimcanavari dedi: https://www.a-jazz.com/en/h-col-118.html Büyük kırmızı tuşlardan soldakine bas. Click on driver download yazan. Genişletmek için tıkla... Hocam bunu kablolu ve Bluetooth'la kullanabiliyoruz değil mi tek bilgin var mı?
indirimcanavari dedi: https://www.a-jazz.com/en/h-col-118.html Büyük kırmızı tuşlardan soldakine bas. Click on driver download yazan. Genişletmek için tıkla... Hocam bunu kablolu ve Bluetooth'la kullanabiliyoruz değil mi tek bilgin var mı?
I indirimcanavari Picopat Katılım 7 Kasım 2024 Mesajlar 650 Çözümler 1 11 Kasım 2024 #4 cristianosuiii dedi: Hocam bunu kablolu ve Bluetooth'la kullanabiliyoruz değil mi tek bilgin var mı? Genişletmek için tıkla... Evet. Kablosuz kullanacaksan 2.4 şeklinde kullan öbür türlü verimsiz.
cristianosuiii dedi: Hocam bunu kablolu ve Bluetooth'la kullanabiliyoruz değil mi tek bilgin var mı? Genişletmek için tıkla... Evet. Kablosuz kullanacaksan 2.4 şeklinde kullan öbür türlü verimsiz.
cristianosuiii Femtopat Katılım 31 Ekim 2024 Mesajlar 124 11 Kasım 2024 #5 indirimcanavari dedi: Evet. Kablosuz kullanacaksan 2.4 şeklinde kullan öbür türlü verimsiz. Genişletmek için tıkla... Bluetooth'la verimsiz yani hocam dongleyi USB'ye bağlayıp oluyor değil mi 2.4 bunun şarjı %olarak yazmıyor mu bir de bir de Hz 8kdamı kalsın. Dosya Ekleri 1731336425891.png 85,4 KB · Görüntüleme: 217
indirimcanavari dedi: Evet. Kablosuz kullanacaksan 2.4 şeklinde kullan öbür türlü verimsiz. Genişletmek için tıkla... Bluetooth'la verimsiz yani hocam dongleyi USB'ye bağlayıp oluyor değil mi 2.4 bunun şarjı %olarak yazmıyor mu bir de bir de Hz 8kdamı kalsın.
I indirimcanavari Picopat Katılım 7 Kasım 2024 Mesajlar 650 Çözümler 1 11 Kasım 2024 #6 cristianosuiii dedi: Bluetooth'la verimsiz yani hocam dongleyi USB'ye bağlayıp oluyor değil mi 2.4 bunun şarjı %olarak yazmıyor mu bir de bir de Hz 8kdamı kalsın. Genişletmek için tıkla... Bence rekabetçi oyun oynadığında 4k veya 8k yap. Onun dışı 1000hz yeter. Bluetooth verimsiz evet.
cristianosuiii dedi: Bluetooth'la verimsiz yani hocam dongleyi USB'ye bağlayıp oluyor değil mi 2.4 bunun şarjı %olarak yazmıyor mu bir de bir de Hz 8kdamı kalsın. Genişletmek için tıkla... Bence rekabetçi oyun oynadığında 4k veya 8k yap. Onun dışı 1000hz yeter. Bluetooth verimsiz evet.
cristianosuiii Femtopat Katılım 31 Ekim 2024 Mesajlar 124 11 Kasım 2024 #7 indirimcanavari dedi: Bence rekabetçi oyun oynadığında 4K veya 8K yap. Onun dışı 1000Hz yeter. Bluetooth verimsiz evet. Genişletmek için tıkla... Sağ ol hocam şarj yüzde olarak görülmüyor mu?
indirimcanavari dedi: Bence rekabetçi oyun oynadığında 4K veya 8K yap. Onun dışı 1000Hz yeter. Bluetooth verimsiz evet. Genişletmek için tıkla... Sağ ol hocam şarj yüzde olarak görülmüyor mu?
I indirimcanavari Picopat Katılım 7 Kasım 2024 Mesajlar 650 Çözümler 1 11 Kasım 2024 #8 cristianosuiii dedi: Sağ ol hocam şarj yüzde olarak görülmüyor mu? Genişletmek için tıkla... Göremedim ben.
cristianosuiii dedi: Sağ ol hocam şarj yüzde olarak görülmüyor mu? Genişletmek için tıkla... Göremedim ben.
cristianosuiii Femtopat Katılım 31 Ekim 2024 Mesajlar 124 11 Kasım 2024 #9 indirimcanavari dedi: Göremedim ben. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam sağ ol farede renk yoktu değil mi?
indirimcanavari dedi: Göremedim ben. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam sağ ol farede renk yoktu değil mi?
DOM!N!Q Hectopat Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 47 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2024 #10 Hocam yüklenmiyor galiba sitede bir hata var.