AzogTheDefiler Hectopat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 127 Çözümler 4 21 Mart 2025 #1 Arkadaşlar AJ159p aldım kablosuz bağlayamıyorum. Nasıl bağlayabilirim? Driver'da yükledim fakat incelemelerde gördüğüm gibi programda 8K Hz. Seçeneği yok sanırım 1K Hz. Modeli bendeki.
Arkadaşlar AJ159p aldım kablosuz bağlayamıyorum. Nasıl bağlayabilirim? Driver'da yükledim fakat incelemelerde gördüğüm gibi programda 8K Hz. Seçeneği yok sanırım 1K Hz. Modeli bendeki.
Çözüm XPlasma 21 Mart 2025 AzogTheDefiler dedi: Dongle çıktı AJ159p yazıyor üstünde. Genişletmek için tıkla... PC'ye takın. Sonra da açın.
AzogTheDefiler dedi: Dongle çıktı AJ159p yazıyor üstünde. Genişletmek için tıkla... PC'ye takın. Sonra da açın.
KS KS AzogTheDefiler Hectopat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 127 Çözümler 4 21 Mart 2025 #21 XPlasma dedi: Rica ederim. Çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapılıyor bilmiyorum ama işaretlenmiş sanırım Artı 0 Eksi
XPlasma dedi: Rica ederim. Çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapılıyor bilmiyorum ama işaretlenmiş sanırım