Ajazz AJ159APEx alınır mı? Mcusu konusunda kararsızım sensörü iyi işlemcim 7800x3D Valorant oynarım sensörü iyi fakat mcusu hakkında bilgi alamadım iyi mi kötü mü?
Ajazz AJ159APEx alınır mı? Mcusu konusunda kararsızım sensörü iyi işlemcim 7800x3D Valorant oynarım sensörü iyi fakat mcusu hakkında bilgi alamadım iyi mi kötü mü?
Hangi MCU kullandığı belli değil. Her sitede farklı yazıyor. Nordic olmadığına eminim. Tabi ilk çıkanlar ile sonra çıkanlar arasında MCU farkı var ise Nordic olması mümkün. Düşük ihtimal tabi ki.
Tam detayını bilmiyorum. Ama ürünün sürekli stokğunu bittiğini gördüm sürekli satışta bir ürün 800 lira civarına geliyor kargoyla ben denemek için aldım. Beklerim derseniz deneyimlerimi aktarabilirim.
Tam detayını bilmiyorum. Ama ürünün sürekli stokğunu bittiğini gördüm sürekli satışta bir ürün 800 lira civarına geliyor kargoyla ben denemek için aldım. Beklerim derseniz deneyimlerimi aktarabilirim.
Ürün zaten Çin markası ve Çin üretim. Sahtesi yok kısaca. Direkt markanın kendisi Temu üzerinden satıyor Apex'i. Lakin bu markalarda düzgün İngilizce bilen yok muhtemelen ki her sitede özellikleri farklı yazıyor. Bu yüzden MCU konusunda kesin bilgi yok maalesef.
Yine de alınır lakin 8000Hz ile Viper V3 Pro performansı alırım diye hayal kurmaya gerek yok.