Bu sıkıntıların çözüldüğüne dair AJAZZ'ın partnerleri tarafından mesajlar görmüştüm.8000Hz kullanmak istiyorsanız bunu 1000₺'lik fareden beklememeniz lazım. Sıkıntı yapıyor diye konuşulan birden fazla konu var. 1000Hz sıkıntısı yok.
Peki bu fiyat farkı neden? 80$ ile 530₺ arasında hayvani derecede fark var. Şirket sadece Temu üzerinden satış yapıyorsa anlarım çünkü bu 80$ gibi fiyatlara Google'dan AJAZZ diye aratınca çıkan "resmi" satış sitelerinden ulaşılıyor.Ürün zaten Çin markası ve Çin üretim. Sahtesi yok kısaca. Direkt markanın kendisi Temu üzerinden satıyor Apex'i. Lakin bu markalarda düzgün İngilizce bilen yok muhtemelen ki her sitede özellikleri farklı yazıyor. Bu yüzden MCU konusunda kesin bilgi yok maalesef.
Yine de alınır lakin 8000Hz ile Viper V3 Pro performansı alırım diye hayal kurmaya gerek yok.
Bu sıkıntıların çözüldüğüne dair Ajazz'ın partnerleri tarafından mesajlar görmüştüm.
Peki bu fiyat farkı neden? 80$ ile 530₺ arasında hayvani derecede fark var. Şirket sadece Temu üzerinden satış yapıyorsa anlarım çünkü bu 80$ gibi fiyatlara Google'dan Ajazz diye aratınca çıkan "resmi" satış sitelerinden ulaşılıyor.
Herkes alınca bi paylassin la nası cikdi diye.Mavisi stokta.
Herkes alınca bir paylassin la nasıl cikdi diye.
Attack shark x6 aldım aliexpressden 40 dolar falan 2 ay geçdi sol tık basınca gıcırdıyor resmen dandik sol taraf bunu sipariş etmemişden önce görmüşdüm yabancılar söylemişdi ne yazık ki bendede öyle şu an ama neyse idare eder 50tl lik mousden geçdim yine ne de olsa.Gelsin ben ilk deneyimlerimi yazacağım.
Arkadaşlar attack shark x6 geçdim neden cağ atlar gibi hissettim bilmiyom neden elde fazla kaliteli duruyor birde attack shark x6 sağ sol düz biraz bunda içeriye batık şekilde elime iyi oturdu attack sharkı 1300tl almışdım bunu 1k falan çok iyi valla alın aldırın.Attack shark x6 aldım aliexpressden 40 dolar falan 2 ay geçdi sol tık basınca gıcırdıyor resmen dandik sol taraf bunu sipariş etmemişden önce görmüşdüm yabancılar söylemişdi ne yazık ki bendede öyle şu an ama neyse idare eder 50tl lik mousden geçdim yine ne de olsa.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.