Ajazz AJ159 Pro nasıl alınmalı?

Luzi10

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3050TI
İ5 12500h
16 GB DDR4 RAM
512 GB SSD
512 GB HDD
İnsanlar Temu'dan 33TL'ye falan alıyor. Bende mi öyle riske girsem ne yapsam bilmiyorum. Öneriniz var mı? Bayramın 1. günü sipariş edeceğim.

İnsanlar Temu'dan 33TL'ye falan alıyor. Bende mi öyle riske girsem ne yapsam bilmiyorum. Öneriniz var mı? Bayramın 1. günü sipariş edeceğim.

Bayramın 1. gününe kadar almayacaksanız şu an hiç bulaşmayın Temu'ya kayıt yapmakla falan. Kupon bitiyor galiba 1-2 gün içinde. Sonrasında indirim olursa görmeniz için konuları takip edebilirsiniz.

800 tl ye geliyor vergiyle. Risk falanda yok, Temu bilindik bir yer. Bayrama kadar ne olur bilemeyiz. İndirim bitebilir bitmeyedebilir, stakota kalmayabilir. Her şey olabilir yani. Ben hiç düşünmeden aldım, Ajazz kendini kanıtlamış bi marka bence.

Düz model 33 Pro model 100 tl vergiyle düz 500 Pro 800 oluyor.

Az önce bununla ilgili bir konu açmıştım bende, PRO modeli sürekli stokda değil denk getirmeniz gerekiyor fakat düz modelini satın alabiliyorsunuz. Dün sipariş vermiştim bende bekliyorum gelmesini.

Yeni konular

Geri
Yukarı