Elektronik Ajazz AK680 %65 TKL brown switch kablolu mekanik oyuncu klavyesi 1.085,14 TL

@focevher Kendi bilgisayarımda %75'lik ekivalanı bir klavye var. Uzun zamandır kullanmama rağmen alışamama nispetle %65'in tek başına yetersiz ve eksik olduğu kanısındayım. Bu mereti sadece oyun oynamak için kullanmıyorsanız neden böyle dediğimi anlayabileceğinizi umuyorum.

Boyutuyla fiyatı arasında bir oran kurmadım. Mekanik olduğu için pahalı olduğunu söyledim. Sözlerimi sağa sola büküp çocukça makaralar çevirmeden önce bir zahmet edip ne yazdığımı anlamaya çalışın lütfen.

Bu mereti sadece oyun oynamak için kullanmıyorsanız neden böyle dediğimi anlayabileceğinizi umuyorum.
Sizin sebeplerinizi anlıyorum hocam zaten ama biraz kişisel tercih açıkçası. Uzun süredir oyun oynamamama rağmen 65 tercih etme sebeplerim hem kolay taşınabilmesi hem görünüşlerini sevmem hem de masada az yer kaplaması gibi sebepler. Tabiki daha çok tuş olsa işime yarar ama masamda fazla yer işgal etmesindense o işi fn layerlar ile çözüyorum zaten. Kısaca demek istediğim küçük olmasının da avantajları var benim gözümde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı