Ajazz AK680 nereden alınır?

Bütçe
1500
Ben önermem açıkçası.

Membran önerebileceğiniz bir şey var mı kaliteli hocam ya da F1 tuşları olan başka bir mekanik klavye önerebilir misiniz acaba?

Redragon markasına bir göz atabilirsiniz onun dışında sarı siteden Aula F75 veya Ajazz AK680 Max modeline bakabilirsin (bir de aigo A87 var inceleme videoları olmasa da kullanıcıları olumlu yanıtla dönüyorlar)

Hocam yön tuşları yok galiba Redragon modellerinde FIFA falan oynuyorum o yüzden yön tuşu lazım bana.

Hocam tam boyut mu istiyorsunuz?

%75 boyut isterseniz bu var ama ışıkları RGB değil rainbow

Tam boyut isterseniz de bu var

İyzico da 300 tl cashback vardı. Hala devam ediyorsa onu da kullanın 1100 falan oluyor.

Yine de ikisinin de switchleri kalite olarak çok iyi değil ama hot swap olduğu için değiştirme imkanınız oluyor.
Ak680 için de geçerli aynısı.

Son düzenleme:

Kral bu attığın Redragon'lardan hangisini önerirsin? Bir de bu AK680 bu iki Redragon klavyeden daha mı iyidir?

Ben önermem açıkçası.

Hocam Redragon K552 kumara K586RGB Ajazz AK680 Razer Blackwidow v3TKL arasından hangisini önerirsin bana bozulmadan 2 sene götürse beni yeter yay sesi falan çok önemli değil benim için.

Kral bu attığın Redragon'lardan hangisini önerirsin? Bir de bu AK680 bu iki Redragon klavyeden daha mı iyidir?
Hocam üçü de K75 varken tercih edilmez aslında ama o modeli sevmediyseniz size şöyle bir önerim var. Sizin tercihinize kalmış biraz.

İkinci el sitelerinden hot swap özelliği olan, hoşunuza giden bir klavye bulun 700 800 civarına.
Benim bildiğim modeller ak680, k617 fizz, e yooso z11, k552 ama emin olun arasanız daha çok model çıkar yani.

700-800 e bunu aldıktan sonra kalan 700-800 e de adam akıllı switch alırsınız.

Çünkü bu tarz klavyelerin sıfırı 1-1.5k arası oluyor genelde ve kalitesiz switchlerle geldikleri için o fiyatları hak etmiyorlar. Yine de tercih sizin, illa sıfır alacam diyorsanız zevkinize göre hot swap bir klavye alın. İlerde sorun olursa switchleri değiştirip daha uzun süre kullanabilirsiniz.

Mantıklı fakat satın alırken dikkatli olun.

Peki hocam K75 gerçek mekanik klavye değil mi beyaz switch nasıldır pek bilmiyorum Anti-Ghosting var mı bir de?

Peki hocam K75 gerçek mekanik klavye değil mi beyaz switch nasıldır pek bilmiyorum Anti-Ghosting var mı bir de?
Yok hocam normal mekanik klavye Full anti ghosting var. Beyaz switch, red browna göre falan daha hafif. Kalite olarak da aynı bütçedeki klavyelerden iyidir switchleri. Kasa olarak da iyidir bütçesine göre. Gasket yapılı yani yalıtımı aynı bütçedeki klavyelerden iyi ama keşke keycaplerini daha çok kişiye hitap edecek bir şekilde yapsalardı.

Hocam önerileriniz için çok teşekkür ederim ama galiba Black Widow V3 TKL veya MSI GK310 alacağım ikisi arasında karar veremedim ikisinde de Anti-Ghosting var mıdır acaba ve siz bu ikisi arasından hangisini önerirsiniz?

Membran klavyelerde anti-ghosting 6 tuşa kadar destekliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…