Ajazz AK680 nereden alınır?

Bütçe
1500
Var hocam full Anti-Ghosting var.

Reis çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz sizin klavyeler çok iyi ama ben pek anlamadığım için yanlış bir şey yapmak istemedim o yüzden bozulduğunda garantiye götürebileceğim ve de biraz kaliteli bir şey almak istedim hepinize çok teşekkür ederim son bir şey daha soracağım reis iznin olursa klavyenin switchleri iyi midir ses hissiyat gibi.

Reis çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz sizin klavyeler çok iyi ama ben pek anlamadığım için yanlış bir şey yapmak istemedim o yüzden bozulduğunda garantiye götürebileceğim ve de biraz kaliteli bir şey almak istedim hepinize çok teşekkür ederim son bir şey daha soracağım reis iznin olursa klavyenin switchleri iyi midir ses hissiyat gibi.
Ne demek hocam her zaman. Switch konusunda dediğim gibi mesela 2. el klavye alıp switchlerini değiştirsen daha iyi ses ve hissiyatlı bir klavyen olur. Bu klavye de yüksek ihtimal outemu switchler var. Piyasadaki en ucuz switchler ama sizi bir süre idare eder. Ses ve hissiyat olarak daha önceden normal bir mekanik klavye kullandıysanız ondan çok bir farkı olmaz ama hot swap olduğu için ilerde bütçen olursa yine switchleri değiştirirsin.

Ne demek hocam her zaman. Switch konusunda dediğim gibi mesela 2. el klavye alıp switchlerini değiştirsen daha iyi ses ve hissiyatlı bir klavyen olur. Bu klavye de yüksek ihtimal Outemu switchler var. Piyasadaki en ucuz switchler ama sizi bir süre idare eder. Ses ve hissiyat olarak daha önceden normal bir mekanik klavye kullandıysanız ondan çok bir farkı olmaz ama hot swap olduğu için ileride bütçen olursa yine switchleri değiştirirsin.
Çok teşekkür ederim kral bugün almayı planlıyorum yardımlarınız için teşekkür ederim ileride değiştirmek istersem diye soruyorum böyle komple paket halinde satılan ve bu klavyeye uygun bir switch önerme şansın var mı acaba? Biraz da şekilli güzel görünürse sevinirim :D

Çok teşekkür ederim kral bugün almayı planlıyorum yardımlarınız için teşekkür ederim ileride değiştirmek istersem diye soruyorum böyle komple paket halinde satılan ve bu klavyeye uygun bir switch önerme şansın var mı acaba? Biraz da şekilli güzel görünürse sevinirim :D
Tabi hocam, istediğiniz zaman buluruz. Hayırlı olsun şimdiden :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı