Ajazz AK680 nereden alınır?

Bütçe
1500
Kral bir de aigo a 100 gözüme takıldı sarı switchi pek sevmedim MSI'a karşı tercih edilebilir mi sence?
Hocam sarı switchin red den çok bir farkı yok. Basım kuvvetinde biraz farklılık var. Switchleri msı olana göre bir tık daha kaliteli ama çok bir fark yok. Onun dışında diğer bir avantajı kablosuz özelliğinin olması.
Eksisi de ışıksız olması.

Son düzenleme:
Hocam sarı switchin redden çok bir farkı yok. Basım kuvvetinde biraz farklılık var. Switchleri MSI olana göre bir tık daha kaliteli ama çok bir fark yok. Onun dışında diğer bir avantajı kablosuz özelliğinin olması.
Eksisi de ışıksız olması.

O zaman MSI alıyorum kral büyük olduğu için tekrar teşekkür ediyorum.

Ne demek her zaman, hayırlı olsun hocam şimdiden. Switch lazım olduğunda da konu açıp beni etiketlerseniz öneri yaparım.

Kral klavyeyi aldım gerçekten iyi beğendim ama bir sorum daha olacak kusura bakma bilmiyorum bilgin var mı ama klavyenin renk modları sadece klavyenin sağ üstündeki ışık tuşundan mı ayarlanıyor acaba çünkü insanlar tek renk falan yapılabiliyor diyor ama o tuşta öyle bir seçenek yok kitapçıkta falan da herhangi bir bilgi çıkmadı renk için herhangi bir FN + tuş kombinasyonu var mı acaba klavyede?

Kral klavyeyi aldım gerçekten iyi beğendim ama bir sorum daha olacak kusura bakma bilmiyorum bilgin var mı ama klavyenin renk modları sadece klavyenin sağ üstündeki ışık tuşundan mı ayarlanıyor acaba çünkü insanlar tek renk falan yapılabiliyor diyor ama o tuşta öyle bir seçenek yok kitapçıkta falan da herhangi bir bilgi çıkmadı renk için herhangi bir FN + tuş kombinasyonu var mı acaba klavyede?
Hocam sizinkinin bir farklı modelinin kullanım kılavuzunu buldum. Sizinki de aynıdır diye düşündüm. Bir deneyin isterseniz.

Hocam sizinkinin bir farklı modelinin kullanım kılavuzunu buldum. Sizinki de aynıdır diye düşündüm. Bir deneyin isterseniz.

Hocam FN+ıns yapıyorum ama olmuyor.

Hocam aslında driverini bulabilsem daha kolay olur da bulamadım. Biraz daha arayacam.

Hocam yazılım olarak sadece bunu bulabildim ama bunda da ürünü kayıt etmeniz falan gerekiyor sanırım, öyle anladım. Kısacası sıkıntılı bir driver gibi duruyor ama bir deneyin isterseniz. İlk defa RGB bir klavyenin renklerinin değişmediğini görüyorum. Zaten renkleri değişmiyorsa rgb değil rainbow oluyor ve genelde zaten RGB klavyelerde tuş kombinasyonu ile değişiyor.

Son düzenleme:
Hocam aslında driverini bulabilsem daha kolay olur da bulamadım. Biraz daha arayacağım.

Hocam yazılım olarak sadece bunu bulabildim ama bunda da ürünü kayıt etmeniz falan gerekiyor sanırım, öyle anladım. Kısacası sıkıntılı bir driver gibi duruyor ama bir deneyin isterseniz. İlk defa RGB bir klavyenin renklerinin değişmediğini görüyorum. Zaten renkleri değişmiyorsa RGB değil Rainbow oluyor ve genelde zaten RGB klavyelerde tuş kombinasyonu ile değişiyor.

Tamamdır bir deneyeyim teşekkür ederim kral.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı