Eray Savage Megapat Katılım 11 Haziran 2014 Mesajlar 555 Çözümler 2 24 Mayıs 2024 #41 DieSpie dedi: hocam benim almak istediğim model , deneyimlerinizi artılarını ve eksilerini belirtir misiniz Genişletmek için tıkla... Şöyle diyeyim kullanırken zevk alıyorsunuz. Tuş basımı, sesinin tokluğu vs her şeyiyle güzel.
DieSpie dedi: hocam benim almak istediğim model , deneyimlerinizi artılarını ve eksilerini belirtir misiniz Genişletmek için tıkla... Şöyle diyeyim kullanırken zevk alıyorsunuz. Tuş basımı, sesinin tokluğu vs her şeyiyle güzel.
DieSpie Hectopat Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 436 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Sapphire RX6600 AMD Ryzen 5 5500 Gigabyte B450M Apacer 8x2 Gb Ddr4 3200Mhz Panther Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2024 #42 Eray Savage dedi: Şöyle diyeyim kullanırken zevk alıyorsunuz. Tuş basımı, sesinin tokluğu vs her şeyiyle güzel. Genişletmek için tıkla... sizin beğenmediğiniz şu eksisi dediğiniz bir şey var mı
Eray Savage dedi: Şöyle diyeyim kullanırken zevk alıyorsunuz. Tuş basımı, sesinin tokluğu vs her şeyiyle güzel. Genişletmek için tıkla... sizin beğenmediğiniz şu eksisi dediğiniz bir şey var mı
Hyperciaa Hectopat Katılım 18 Kasım 2022 Mesajlar 5.191 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ankara/Çankaya Daha fazla Sistem Özellikleri Rtx 3060, i5 12500H Hp Victus. Aj159 Apex, Fun60 Max. Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2024 #43 Eray Savage dedi: Şöyle diyeyim kullanırken zevk alıyorsunuz. Tuş basımı, sesinin tokluğu vs her şeyiyle güzel. Genişletmek için tıkla... Zaten klavyenin içini iyi doldurmuşlar güzel ses gelmesi normal. Foam ve tape mod yapılırsa klavye tadından yenmez. Dosya Ekleri 1716565669454.png 332,7 KB · Görüntüleme: 22
Eray Savage dedi: Şöyle diyeyim kullanırken zevk alıyorsunuz. Tuş basımı, sesinin tokluğu vs her şeyiyle güzel. Genişletmek için tıkla... Zaten klavyenin içini iyi doldurmuşlar güzel ses gelmesi normal. Foam ve tape mod yapılırsa klavye tadından yenmez.
Eray Savage Megapat Katılım 11 Haziran 2014 Mesajlar 555 Çözümler 2 24 Mayıs 2024 #44 DieSpie dedi: sizin beğenmediğiniz şu eksisi dediğiniz bir şey var mı Genişletmek için tıkla... Şuanlık herhangi beğenmediğim birşeyi yok. Ama RGB değil rainbow bilgin olsun. Aydınlatması güzel. Hyperciaa dedi: Zaten klavyenin içini iyi doldurmuşlar güzel ses gelmesi normal. Foam ve tape mod yapılırsa klavye tadından yenmez. Genişletmek için tıkla... Biraz zaman geçsin yapıcam hocam.
DieSpie dedi: sizin beğenmediğiniz şu eksisi dediğiniz bir şey var mı Genişletmek için tıkla... Şuanlık herhangi beğenmediğim birşeyi yok. Ama RGB değil rainbow bilgin olsun. Aydınlatması güzel. Hyperciaa dedi: Zaten klavyenin içini iyi doldurmuşlar güzel ses gelmesi normal. Foam ve tape mod yapılırsa klavye tadından yenmez. Genişletmek için tıkla... Biraz zaman geçsin yapıcam hocam.
DieSpie Hectopat Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 436 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Sapphire RX6600 AMD Ryzen 5 5500 Gigabyte B450M Apacer 8x2 Gb Ddr4 3200Mhz Panther Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2024 #45 Eray Savage dedi: Şu anlık herhangi beğenmediğim bir şeyi yok. Ama RGB değil Rainbow bilgin olsun. Aydınlatması güzel. Biraz zaman geçsin yapacağım hocam. Genişletmek için tıkla... Farklarını bile bilmiyorum, ondan dolayı çok sorun olmaz gibi
Eray Savage dedi: Şu anlık herhangi beğenmediğim bir şeyi yok. Ama RGB değil Rainbow bilgin olsun. Aydınlatması güzel. Biraz zaman geçsin yapacağım hocam. Genişletmek için tıkla... Farklarını bile bilmiyorum, ondan dolayı çok sorun olmaz gibi
Eray Savage Megapat Katılım 11 Haziran 2014 Mesajlar 555 Çözümler 2 24 Mayıs 2024 #46 DieSpie dedi: Farklarını bile bilmiyorum, ondan dolayı çok sorun olmaz gibi Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun o zaman.
DieSpie dedi: Farklarını bile bilmiyorum, ondan dolayı çok sorun olmaz gibi Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun o zaman.
DieSpie Hectopat Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 436 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Sapphire RX6600 AMD Ryzen 5 5500 Gigabyte B450M Apacer 8x2 Gb Ddr4 3200Mhz Panther Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2024 #47 Eray Savage dedi: Hayırlı olsun o zaman. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam
Cursor Hectopat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 3.025 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2024 #48 DieSpie dedi: Teşekkürler hocam. Genişletmek için tıkla... AK873 aldıysanız konuya geri dönüş yapabilir misiniz?
DieSpie dedi: Teşekkürler hocam. Genişletmek için tıkla... AK873 aldıysanız konuya geri dönüş yapabilir misiniz?
DieSpie Hectopat Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 436 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Sapphire RX6600 AMD Ryzen 5 5500 Gigabyte B450M Apacer 8x2 Gb Ddr4 3200Mhz Panther Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2024 #49 Cursor dedi: AK873 aldıysanız konuya geri dönüş yapabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam son anda fıkır degısıklıgı yaparak epomaker skyloong SK71 modelını aldım bır arkadastan. Butceme daha cok uydugu ıcın bu modelı tercıh ettım, yoksa kesınlıkle AK873 alırdım.
Cursor dedi: AK873 aldıysanız konuya geri dönüş yapabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam son anda fıkır degısıklıgı yaparak epomaker skyloong SK71 modelını aldım bır arkadastan. Butceme daha cok uydugu ıcın bu modelı tercıh ettım, yoksa kesınlıkle AK873 alırdım.