Elektronik Ajazz AK820 Max 944₺ son 4 ürün!

Fark etmez yine alınır bu klavyenin fiyatı vergi dahil 2000 olsa yine alınır ama gümrükten geçmez o ayrı konu.

İfadeler: QTR
Vay Yağız hocam teşekkürler bence de her halükarda alınabilecek bir klavye.

Kartta tam 1000 lira vardı ilk sipariş yeni üye kıyağı falan olur diye seviniyordum ödemede 1600 olunca kabak gibi kaldık. Güzel ürün, alıcısına hayırlı olsun.

Bende bu klavyeyi almayı düşünüyorum ancak aklımda birkaç soru var Pro ile Max arasındaki fark ne? Cihaz kablosuzmu bir de TFT ne demek oluyor tam olarak.

Ak820 max o fiyata düşmüşken alınmasını pek önermem ben bile kenar köşede kalan hisseleri sattım yarın hesaba düşerse indirim de devam ederse alacağım.
Hocam ben olsam Ak820 max alırdım %60 klavyelere pek sıcak bakmıyorum şahsen.
Kanka çok anlamıyorum da ne gibi farklar var tam olarak rk 61 in beyaz olanı hoşuma gitti ayrıca tr de olmasıda iyi.

Bende bu klavyeyi almayı düşünüyorum ancak aklımda birkaç soru var Pro ile Max arasındaki fark ne? Cihaz kablosuzmu bir de TFT ne demek oluyor tam olarak.
Kanka prosunda küçük bir ekran var gif filan koyabiliyorsun.

Kanka çok anlamıyorum da ne gibi farklar var tam olarak rk 61'in beyaz olanı hoşuma gitti ayrıca TR de olması da iyi.

Kanka prosunda küçük bir ekran var GIF filan koyabiliyorsun.

TFT ne demek oluyor hocam bir de kablolumu bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…