Elektronik Ajazz AK820 Max 944₺ son 4 ürün!

• Konuyu başlatan QTR
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 95
  • Görüntüleme 9.426
Daha önceden sipariş verip, teslim alan var mı acaba? Yeni düzenlemeyle 30€,1200 lira gibi bir fiyata denk geliyor galiba. Klavye 1600LIRA gözüküyor, vergi dahil, gümrükte sıkıntı çıkartır mı?

Geçen ay Amazon Almanya'dan 300 liralık bir ürün aldım ama limit altı olduğu için bir sorun olmamıştı. Klavye fiyatında şüpheliyim. :(

Daha önceden sipariş verip, teslim alan var mı acaba? Yeni düzenlemeyle 30€,1200 lira gibi bir fiyata denk geliyor galiba. Klavye 1600LIRA gözüküyor, vergi dahil, gümrükte sıkıntı çıkartır mı?

Geçen ay Amazon Almanya'dan 300 liralık bir ürün aldım ama limit altı olduğu için bir sorun olmamıştı. Klavye fiyatında şüpheliyim. :(

Vergisiz hali 30€ altında olmalı, ürün sayfasındaki fiyatı bu limiti geçmiyor. Zaten geçtiği anda satışa kapatırlar ya da siparişi iptal ederler.

Ben ürünü satın hocam. Geldiğinde incelemesini paylaşırım gümrük vergisi vs. olursa yine netleştiririm toplamda 1640 gibi bir ücret ödedim bunun 600 lirası vergi.

Arkadaşlar biraz geç gördüm sanırım. Alınır mı?
Stok hâlâ var mı? Vergiler vs. her şey dahil olunca nasıl bir fiyata geliyor?

Arkadaşlar biraz geç gördüm sanırım. Alınır mı?
Stok hâlâ var mı? Vergiler vs. her şey dahil olunca nasıl bir fiyata geliyor?
Öncelikle kesinlikle alınır. Stok sorunu yok şuanlık tekrar yenilenmiş stoklar. Fiyat en sonki güncellemeden beri aynı 1047 TL olarak gözüküyor. Vergi ile birlikte 1676 TL'ye geliyor. kargo zaten ücretsiz.

Öncelikle kesinlikle alınır. Stok sorunu yok şuanlık tekrar yenilenmiş stoklar. Fiyat en sonki güncellemeden beri aynı 1047 TL olarak gözüküyor. Vergi ile birlikte 1676 TL'ye geliyor. kargo zaten ücretsiz.
Hocam gümrük sorunu falan oluyor mu?

Hocam gümrük sorunu falan oluyor mu?

Stoklar bitti :( tam alacaktım. Tekrar yenilenir mi?

Son düzenleme:
Arkadaşlar sipariş geçtim. Sizce gümrükte kalma durumu olur mu? Forumlarda ürünün kendi fiyatı 30 Euro altındaysa sıkıntı olmaz diyen de var tersini söyleyen de.
1728754750308.png

Arkadaşlar sipariş geçtim. Sizce gümrükte kalma durumu olur mu? Forumlarda ürünün kendi fiyatı 30 Euro altındaysa sıkıntı olmaz diyen de var tersini söyleyen de.
Eki Görüntüle 2328030
Vergi ve kargo gümrük sınırına dahil değildir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı