Elektronik Ajazz AK820 Max 944₺ son 4 ürün!

• Konuyu başlatan QTR
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 95
  • Görüntüleme 9.524
Arkadaşlar bu fiyat bandında benzer klavye önerisi olan var mı?

Sesini merak edenler için;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@ozzzzy pek fazla yok hocam böyle pre-build custom klavyeler. Yurtdışı 30€ sorunu olduğu için pek fazla seçenek yok. Bende uzun süredir klavye alacağım için araştırıyordum, en iyi seçenek olarak bunu buldum.

1511 TL'ye denk geliyor. Sizce alınır mı? bir de sepete eklerken renk seçilmiyor. hangisi gelecek anlamadım

Bende fiyatı 1.047,59 TL görünüyor, ilk üyelik indirimi vs mi var? Ya da sanırım 944 TL olan stok bitti ve fiyat arttı. AJAZZ AK992 kullanıyorum aslında, merak ettiğim için almak istiyorum. Hem rengi güzel hem de switch sesi. Başka renk seçme imkanı göremedim zaten. Ama fiyat neden yüksek anlamadım. Buna bir de vergi vs. eklenecek anladığım kadarıyla.

Bende fiyatı 1.047,59 TL görünüyor, ilk üyelik indirimi vs mi var? Ya da sanırım 944 TL olan stok bitti ve fiyat arttı. AJAZZ AK992 kullanıyorum aslında, merak ettiğim için almak istiyorum. Hem rengi güzel hem de switch sesi. Başka renk seçme imkanı göremedim zaten. Ama fiyat neden yüksek anlamadım. Buna bir de vergi vs. eklenecek anladığım kadarıyla.
Ben yeni hesapla 944 e aldım

TFT ekran yok ama sanırım dimi?
Kanka kendi sitesindeki max modelinde tft ekran var ama.

TFT ekran bu model de bulunmuyor arkadaşlar. Ürün tek renk gri-bej modeli. Evet fiyat şu anda bende de 1040₺ olarak gözüküyor ilk satın alımdan dolayımı, yoksa yeni stoklar da ufak bir artışmı yapılmış emin değilim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı