QTR
Hectopat
@TheKenovy haklısınız sitesinde 4000 mAh kapasiteli batarya olduğu yazıyor gerçekten. TFT olmadığı zaten anlaşılıyor fotoğraflardan.
Hocam fotoğraftaki gri-bej renk gelecek. Bence kesinlikle alınır, ben aldım.1511 TL'ye denk geliyor. Sizce alınır mı? bir de sepete eklerken renk seçilmiyor. hangisi gelecek anlamadım
TFT ekran yok ama sanırım dimi?Hocam fotoğraftaki gri-bej renk gelecek. Bence kesinlikle alınır, ben aldım.
Ben yeni hesapla 944 e aldımBende fiyatı 1.047,59 TL görünüyor, ilk üyelik indirimi vs mi var? Ya da sanırım 944 TL olan stok bitti ve fiyat arttı. AJAZZ AK992 kullanıyorum aslında, merak ettiğim için almak istiyorum. Hem rengi güzel hem de switch sesi. Başka renk seçme imkanı göremedim zaten. Ama fiyat neden yüksek anlamadım. Buna bir de vergi vs. eklenecek anladığım kadarıyla.
Kanka kendi sitesindeki max modelinde tft ekran var ama.TFT ekran yok ama sanırım dimi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.