Elektronik Ajazz AK820 Max 944₺ son 4 ürün!

• Konuyu başlatan QTR
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 95
  • Görüntüleme 9.426
Stokta var görünüyor.

Nasıl yani? Ben linke tıkladığımda bu ürün tükendi hatasını alıyorum.

Nasıl yani? Ben linke tıkladığımda bu ürün tükendi hatasını alıyorum.
Pardon, sorun benle ilgiliymiş.
Arkadaşlar klavyeyi satın alacağım. Almadan önce son kez sormak istiyorum. Bu fiyata daha iyisi var mı? Bu klavye alınır mı?

Son düzenleme:
Arkadaşlar klavyeyi satın alacağım. Almadan önce son kez sormak istiyorum. Bu fiyata daha iyisi var mı? Bu klavye alınır mı?
Bu bütçede daha iyi bir klavye alamazsınız hocam alınır.

Son düzenleme:
Ürün hangi switch ile geliyor acaba seçim hakkımız var mı?

Ajazz markası tarafından üretilen "flying fish"
Switchleri ile geliyor. Maalesef başka seçenek yok. Ses testi birkaç sayfa önceki video da var oradan bakabilirsiniz.

@swishy7 yağız hocam cevap vermiş ama bende ufak bir örnek vereyim. Türkiye de 1600₺ gibi bir fiyata satılan klavyelerin çoğu sadece plastik PCB ve positioning plate ile geliyor, bu klavye de ise diğer iki katman harici 5 farklı katman var knob da cabası 😃

Son düzenleme:
Ajazz markası tarafından üretilen "flying fish"
Switchleri ile geliyor. Maalesef başka seçenek yok. Ses testi birkaç sayfa önceki video da var oradan bakabilirsiniz (bulabildiğim tek 820 Max flying fish videosu buydu videoyu yayınlayan, herhangi bir modlama yaptığını veya yapmadığını belirtmemiş. Stock olarak varsayıyorum ).

@swishy7 yağız hocam cevap vermiş ama bende ufak bir örnek vereyim. Türkiye de 1600₺ gibi bir fiyata satılan klavyelerin çoğu sadece plastik PCB ve positioning plate ile geliyor, bu klavye de ise diğer iki katman harici 5 farklı katman var knob da cabası 😃
Kendimiz farklı model switch alıp takmak istesek sonradan mesela tactical ve slient switch istiyorum nasıl seçeneklerimiz var ne kadar tutar var mı bilginiz.

@erdm7 Tabii, istediğiniz gibi modlayabilirsiniz. Hotswap desteği bulunuyor. Tutar konusunda net birşey söylemek doğru olmaz, sonuçta bir sürü switch markası var ve hepsi farklı bütçeler için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı