ByMalicious
Kilopat
baktim suan yok hocam yanlis gonderdiniz sanirim.İstek gönderdim
baktim suan yok hocam yanlis gonderdiniz sanirim.İstek gönderdim
Kabul etmeyince geri çektim fiyatı sen buradan yazabilirmisinbaktim suan yok hocam yanlis gonderdiniz sanirim.
1000 TL hocam 'da mesaj istegi atinca bi mesaj atsaydin ya senin oldugunu bilseydimKabul etmeyince geri çektim fiyatı sen buradan yazabilirmisin
tamam1000 TL Hocam'da mesaj istegi atinca bir mesaj atsaydin ya senin oldugunu bilseydim,
hocam yarım saattir seni arıyorum, günlerdir de yazmayı bekliyorumPeki içinden yani harf veya simgelerinden ışık geçiren mi istiyorsunuz yoksa geçirmeyenlerden mi? Sade ama tarz bir şey istiyorsanız benim gözüm mesela şuna çok takıldı:
Akko markasınını PBT keycaps'leri güzeldir. Kullandım ışık geçirenlerinden.
Pudding Keycaps'ler de güzeldir özellikle PBT olanlar. AMa senin için önemli olan %75 klavye destekliyor olması. Çünkü sağ alt fonksiyon tuşları, shift tuşları falan boyutları değişiyor klavyeden klavyeye. Ona dikkat etmelisin.
Bir de tuşların yükseklik profilleri var. O profillerden bazıları rahat ettiremeyebilir tuş kaliteli olsa da. Cherry profil gibi olanlar en genelleri. Bazılarında tüm tuşlar aynı yükseklikte oluyor. Biraz keyif ve rahatlık işi. Kişiden kişiye değişiyor yani hocam. O nedenle PBT olmasına, malzeme kalınlığına ve mümkünse double-shot olanlarına yönelin. Gerisi keyfinize kalsın. Amazon'da iade kolay olduğundan ben genelde oradan alıyorum.
Merhaba Hocam. Öncelikle o kadar da şey bildiğim söylenemez ama bir şeye heves ettiğimde olabildiğince araştırıyorum.hocam yarım saattir seni arıyorum, günlerdir de yazmayı bekliyorum
konuyu hortlatmak için değil de, moderasyon ekibi bana takık biraz, yeni konu açarsam banlayabilirlero yüzden yeni konu açmak istemedim.
Hocam şimdi 1 hafta oldu Aula F87 pro aldım. greywood.
Klavyeyle ilgili deneyimimi merak eden varsa anlatırım. Ama hocam bu klavyeye lazer kesim keycaps lazımsen bu konuda uzmansın baya. Senden yardım istiyorum..
senin dediğin gibi ledstate olayını araştırdım nereye bakıyor diye ama bulamadım sitesinde.
Hocam bu klavyeyle alakalı keycaps önerirmisin ? beklentim harfler sönük kalmasın, doubleshot olsun. tavsiye ettiğin puding keycapsler çok tatlı duruyor ama benim klavyemle uyar mı bilemedim.
Hocam sağolasın. Yine de bilgilisin öyle deme.Merhaba Hocam. Öncelikle o kadar da şey bildiğim söylenemez ama bir şeye heves ettiğimde olabildiğince araştırıyorum.
Eki Görüntüle 2371060
Fotoğraflarında North-faced led görünüyor. yani üstte. Çoğu klavyede olduğu gibi.
Genelde ledleri çok parlak yapan şey ya switch'in şeffaf veya geçirgen bir yapıya sahip olması ya da ledlerin daha parlak olmasını sağlayan switch üğzerindeki lightguider denen küçük bir parça olması. Keycaps''ler hemen hemen tim mekanik klavyelerde artı şeklinde bağlantı tipinde olduğundan sorun olmuyor. Ama her klavyede de pudding maalesef güzel sonuç vermiyor. Bazen klavyenin zeminin rengi bile ışığın yayılımını etkiliyor.
Klavyene biraz iri simgeleri olan keycaps'lerden seçmen iyi oluri o zaman harfler net bir şekilde görünür. mesela bendeki Akko keycaps'lerde çok ince olduğundan çok sağlam aydınlatan bir lede ihtiyaç duruyor. Aula F75 klavyede switc'lerde lightguider olduğu için diğer klavyelerimden kat kat fazla parlak oluyor simgeler. Ama bu parlaklık aynı zamanda normalde ışık geçirmeyen beyaz PBT tuş takımlarımın bile hafif ışık geçirmesine neden oluyor. Yani her birinin ayrı ayrı değerlendirilmesi gerekiyor ledinde bulunan klavyenin özelliklerinin.
Eğer odanda yeteri kadar ışık varsa ya da bir monitör ışığı alabiliyorsan ışık geçiren keycaps'ler yerine güzel double shot keycapslere yönelmen tasarım olarak da seçeneklerini fazlasıyla artıracaktır.
Sen hoşuna giden keycaps linklerini paylaş dilersen değerlendirelim. Klavyen TKL olduğundan çoğu tuş takımıyla da uyumlu olacaktır.
Hocam bu ikisi de maalesef Aula'ya uygun değil. Çünkü Aula'da sağ Shift tuşu daha küçük. Yani özellikle %60 - %75 vs ile uyumlu gibi ibarelerin olduğu ürünlere bakmanızı tavsiye ederim.
Mesela bu set uyumlu. Gördüğün üzere birçok alternatif tuşlar da beraberinde geliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.