Ajazz AK820 Pro için hangi switch daha iyi?

JumpaLL

Femtopat
Daha fazla  
Ajazz AK820 Pro almayı düşünüyorum ama gift switch ve flying fish switch olmak üzere 2 switch seçeneği mevcut. Bunlardan hangisi daha iyi ve daha sessiz? Önceliğim sessiz olanı seçmek olacak. Amazon TR buradan alırsam gümrükte falan bir sorun yaşar mıyım ve kargoda hasarlı veya ürün sorunlu olursa iade konusunda falan sıkıntı yaşar mıyım? İnternetten alışveriş yapmadığım için bu konularda bayağı cahilim. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

Gümrük konusunu link atarsanız daha net cevaplayabilirim. Switch olarak neredeyse aynılar, YouTube'dan ses testlerini inceleyip alabilirsiniz.

Gift switch kullanıyorum bende Amazon'dan aldım gümrük vs sorun yaşamadım YouTube'dan seslerine bakabilirsin benim çok hoşuma gitti sende beğenirsin diye düşünüyorum.

1734974196069.png

Gümrükte sorun yaşamazsınız, ürün Türkiye'de satılıyor. Switch seçimini de dediğim gibi YouTube'dan dinleyip kararlaştırabilirsiniz.

YouTubeden dinledim tercihim gift switch oldu. Sanki sesi bir tık daha az ve daha güzel geliyor. yardımlarınız için ikinizede teşekkürler. Yakında siparişi veririm ve inceleme yazarım. Olurda başka biride alacaksa bilgilenmiş olur.

Klavye dün elime geçti ve 10 saatten fazla kullandım. Hissiyatı çok güzel bayağı hoşuma gitti. Switch seside çok güzel videoalrdaki gibi ve rahatsız etmiyor kesinlikle. Şu anlık klavyenin tek sıkıntısı harflerin falan saydam olmaması. Klavye tuşlarına alışık değilseniz büyük ihtimalle karanlık ortamlarda kullanmak sizin için işkence olacaktır ama isterseniz kendiniz keycaps alıp değiştirebilirsiniz. Yine de saydam olsaydı klavyenin görüntüsü çok daha iyi olurdu. Mini ekranıda güzel duruyor. Bir önceki klavyem 4 yıllıktı ve pek klavye deneyimim olmadığı için çok iyi klavye kesinlikle almanız gerekiyor falan diyemeyeceğim. Siz alırken diğer seçenekleride iyice araştırın. Ben kesinlikle şuan pişman değilim.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı