İnceleme Ajazz AK873 RGB incelemesi

Türkiyede satılan Prismcaspler UK(iso) formatında, bu klavye ise US(ansi) formatında olduğu için enter tuşu vs. uymaz.
Yanıtınız için çok teşekkür ederim. O zaman keycaps bakarken US formatına uygun olarak bakacağım.

Teşekkür ederim. Bu markanın keycapslerini inceleyeceğim. Peki switchlerini değiştirmek istesem bir standart var mı yoksa keycapsler gibi dikkat etmem gereken ayrıntılar mı var?

Merhaba, klavyeyi hala kullanıyor musunuz? Switch'leri değiştirmediyseniz Switch'lerden memnun musunuz?

Switch'leri değiştirmedim. Switch'lerdeki yay sesi artık kendini belli etmiyor. Şu an başka bir klavye aldım. %60 işten dolayı ama oyun oynarken hala bu klavyeyi kullanıyorum.

Hocam klavyenin Hertz değeri ile ilgili bir bilgi var mı? Web sitesi üzerinde görüntüleyemedim de.

Switch'leri değiştirmedim. Switch'lerdeki yay sesi artık kendini belli etmiyor. Şu an başka bir klavye aldım. %60 işten dolayı ama oyun oynarken hala bu klavyeyi kullanıyorum.
Merhabalar bu klavyenin switchlerini değiştirmek istiyorum da akko v3 cream yellow pro ile, internette ucuz hot swappable klavyelere dikkat edin bazen uymayabiliyorlar bazı switchlerle diyorlar da switchi çıkarıp fotosunu atabilir misiniz ya da sizce uyar mı dediğim switchler https://amzn.eu/d/6LVy3W1 şimdiden teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…