Ajazz DKW400 klavye düzgün çalışmıyor

beydirbey

Hectopat
Makaleler
1
Yaklaşık 1 ay önce temudan ajazz douyu dkw400 klavye satın aldım. 1 hafta öncesine kadar klavyeyi saatlerce şarj etmeme rağmen ışığı yanmamaya başlamıştı, ben de ajazzın dkw400 modeli için olmamasına rağmen farklı bir modelin panelini yükledim. Panelde biraz oynadım, yön tuşlarının işlevi değişti; alt ve Windows tuşlarının işlevi değişti, altgr tuşu çalışmamaya başladı. Klavyenin ışığı hiç yanmamaya ve 2.4ghz/kablosuz moda hiç bir şekilde girmemeye başladı sadece kablolu çalışıyor. Kullanım kılavuzunda yer alan fn+space ile sıfırlamayı denedim ama hiç bir şekilde çalışmıyor. Acaba pili mi bitti? Pil yeri olup olmadığını da anlamadım var gibi gözüküyor ama açılacak gibi değil. Temudan iadeyi başlattım para geri geldi ama klavye elimde patlasın istemiyorum düzeltmek istiyorum. Bilgisayardan bu klavyeyi her yönden sıfırlama gibi bir özellik/program var mıdır acaba?

kabloyu tak çıkar yap bende öyle oldu

Hocam sorununuz çözüldü mü? Bende de aynı sorun var da, klavyeyi de çok beğenerek kullanıyordum walla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…