Ajazz K820 Max için hangi switch daha mantıklı?

Chaqualett

Decapat
Daha fazla  
Merhaba,
Kablosuz 2000 TL civarı klavye bakıyorum birçok kişi ajaz K820 Max önermiş ama iki farklı switch var ama ben tam olarak bilmiyorum, bilen birisi varsa yardım edebilir mi?

1.

2.

Son düzenleme:
Merhaba,
Kablosuz 2000 TL civarı klavye bakıyorum birçok kişi ajaz K820 Max önermiş ama iki farklı switch var ama ben tam olarak bilmiyorum, bilen birisi varsa yardım edebilir mi?

1.

2.

820 Max almak mantıksız bana göre o kadar da iyi değil bu iki klavyeye göre çıkarsa bunu al derim
Çıkmazsa da bunu

sanırsam fliyng switch ve gift switch adında iki tane switch varmış bunların arasından fark varmı
820 Max almak mantıksız bana göre o kadar da iyi değil bu iki klavyeye göre çıkarsa bunu al derim
Çıkmazsa da bunu
max zaten pro dan daha iyi olduğu söyleniyor epomaker konusundada tuşları hoşuma gitmiyor

siyah side printed olmayanı fena değil ama ikisi arasındaki fark nedir bilmiyorum bazıları ajazz da snap tap falanda var demiş ama bilgim yok

Sanırsam fliyng switch ve gift switch adında iki tane switch varmış bunların arasından fark var mı?

Max zaten Pro'dan daha iyi olduğu söyleniyor Epomaker konusundada tuşları hoşuma gitmiyor.

Her ne kadar öyle olsa da ses ve yazma konusunda gift switchler flying fishden çok daha iyi 820 Max'ı 1 hafta kadar Pro sunu ise 3-5 ay gibi bir süre bandında kullandım 820 Pro'nun gift switchli versiyonu daha iyi bir ses ve daha yumuşak bir kullanım sundu bana Aula F75'in 4 farklı renk seçeneği var onlara da bakabilirsin flying fish switchden uzak dur derim yazma ve ses konusunda o kadar da iyi değil.

Her ne kadar öyle olsa da ses ve yazma konusunda gift switchler flying fishden çok daha iyi 820 Max'ı 1 hafta kadar Pro sunu ise 3-5 ay gibi bir süre bandında kullandım 820 Pro'nun gift switchli versiyonu daha iyi bir ses ve daha yumuşak bir kullanım sundu bana Aula F75'in 4 farklı renk seçeneği var onlara da bakabilirsin flying fish switchden uzak dur derim yazma ve ses konusunda o kadar da iyi değil.
peki teşekkür ederim ama bir sorum daha var bu aulanın tkl versiyonu varmı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı