Ajazzbrand.com güvenilir mi?

• Konuyu başlatan enzyyx
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 364
AJAZZ AK680 MAX HE Keyboard bu klavyeyi alacağım fakat site güvenilir mi acaba? 49 dolarlık versiyonu alacağım, gümrükten geçer diye düşünüyorum.
Gümrükten geçmez.

Ayrıca Türkiye Gümrük Bölgesindeki bir gerçek kişiye posta ya da hızlı kargo taşımacılığı yoluyla gelen ve ticari miktar ve mahiyet arz etmeyen kıymeti 30 Avro'yu geçmeyen eşya alıcısına teslim edilmektedir.

Gümrükten geçmez.
Site güvenilirliği bilmiyorum, ben bir tane Ajazz klavye whatgeekden almıştım, çoğu Ajazz ürünü o sitede bulunuyor ve güvenilir site.

Gümrükten geçmez.

Ayrıca Türkiye gümrük bölgesindeki bir gerçek kişiye posta ya da hızlı kargo taşımacılığı yoluyla gelen ve ticari miktar ve mahiyet arz etmeyen kıymeti 30 Avro'yu geçmeyen eşya alıcısına teslim edilmektedir.

Ek vergi sayesinde geçebiliyor diye biliyorum hocam, kesinlikle geçmiyor mu?

Ek vergi sayesinde geçebiliyor diye biliyorum hocam, kesinlikle geçmiyor mu?
Ek vergiyi ödeyip geçirme gibi bir durum tabiki var. Bunun için gümrük müşaviri tutarsınız. Cebinizden de en az 5K bir ücret çıkar. Ekstra olarak uğraşırsınız. Ürün size ortalama 10K fiyata gelmiş olur.

Ek vergiyi ödeyip geçirme gibi bir durum tabii ki var. Bunun için gümrük müşaviri tutarsınız. Cebinizden de en az 5K bir ücret çıkar. Ekstra olarak uğraşırsınız. Ürün size ortalama 10k fiyata gelmiş olur.

Normal gümrük ek vergi koymuyor mu hocam?

Hocam eğer gümrükten reddedilirse iade ediliyor mu?

Son düzenleme:
Geri
Yukarı